Tubatgn cahilelafanlatamazsinyorulmaa Mide yanması olunca bebeğin saçlarının çıkması😀 Bence bu gerçek, çevremde kim mide yanması çektiyse ben dahil saçlı bebe doğurduk, çekmeyenlerin hepsi keltoş doğurdu 😃
myangelson Tubatgn yaa benim arkadaşım da deli gibi midesi yanıyordu çocuğu 1 yaşına kadar keltostu 😂😂😂😂
Busra2017 Tubatgn ay dogru vala benimde saçlı doğdu çektiğim mide yanmasını anlatamam aglıyordum uyuyamıyordum😁😁
Elilar2225 Tubatgn hiç mide yanması yaşamadım bebeğim doğdu en az babası kadar saçı vardı herkes şoktaydı 😁
Tubatgn myangelson Uykular haramdı bana su içsem midem yanıyordu. Saçlı doğacak dediler, hadi oradan hurafe dedim. Valla gür saçlı doğdu hahaha
Merve171214 Busra2017 Bu benim oğlum 17 aylık ama dış kapıya vuruo ayakkabılıktan ayakkabılarını alıp getiriyor giydir diye 😂
Burnumageliyoduslkmsn Pinklove bende de takıntıydi pazarda sadece bir yerde gördüğüm elmayı yiyordum tek satıcı 8 aylık hamileyim ordan alınmayan elmayi yutamjyorum kıpkırmızı olucak yada tam yemyeşil asla iki renk birbirine karışmamalı mesela 😀
Pinklove Burnumageliyoduslkmsn Bende öyleyim, bazı elmalar kırmızımsı yeşilimsi garip renk oluyor onları yiyemiyorum illa bir renk olucak😃
myangelson Tubatgn bende hep öyle bilirdim de arkadaşımın kızı hurafeleri yıktı tamamen 😂😂😂 hastanelik oluyordu kız mide ağrısından 😂😂
Burnumageliyoduslkmsn Busra2017 bende gezerim diye düşünüyorum kızımla fıtı fıtı boşa yormayın diyorum ama işte
Busra2017 Burnumageliyoduslkmsn gez gez bizim anne kız günlerimiz var hafta da bir cafeye gidip karşılıklı oturuyoruz küçük hanımla 😊😊
Burnumageliyoduslkmsn CmreKsidar o gamzede genetiktir belki zaten gamze kas eksikliğinden oluyor kusur yani ama göze çok güzel geliyor inşallah kızımında olur🌸❣️
Merve171214 Busra2017 ikinciye hamileyim oğlum bebek arabası sevmiyor o yüzden şu sıra çok zorlanıyorum anca mahalleye arkadaşlarının yanına inebiliyorum oğlumla parka babasıyla dedesiyle gidiyor 😊
Humannrle Burnumageliyoduslkmsn mezarlığa ablam gitti birşey olmadı 😅 2bebek1huni ben saçlarımı kestirdim 😅 Adapte34 kız doğurdum cildim daha da güzelleşti 😅 hulyaakgn34- kızıma kocaman bi battaniye örmüştüm 😅. Gerçekten hepsi hurafe gerçeklik payı yok 😅
Burnumageliyoduslkmsn Humannrle aynen bende hepsini yaptım djsjsjjsj bana zaten elif yapma desinler oturup nasıl yaptığımı izlesinler zjsjsjjsjsndjd