Mercan_Lina Burnumageliyoduslkmsn 😂😂😂 şafak 41 evin içinde bütün işleri kendim yapıyorum çok eğilme ağır taşıma offf yani
Burnumageliyoduslkmsn Mercan_Lina 35 . Haftadayim bende Mayıs sonu Haziran başı görünüyor çocuğumuz ikizler burcu olacak ne hissediyorsjn😁😁😁
myangelson Aysegul_my hahaha gerçekten mi ben öyle diyorlar diye espri yapmıştım ama demek ki denendi ve onaylandı olmuyor 😅🤷🏻♀️
Alvn3946 Burnumageliyoduslkmsn evet satın almak olarak bende ilk defa kaynanamdan duydum aşırı saçma geldi bana
Furkanvedadininannesi mervekocogl valla bende bilmiyorum o kadar saçma geliyo ki dediklerinde gülmekten kızamıyorum 😂
ilkmommylikheyecani Ay ben hamilelikte ayva çok tüketiyorum ama eşimde iki tane kocaman belirgin gamze bendede hafif sol yanakta var yüksek ihtimalle bebeğim gamzeli olacak ve bunu yediğim ayvalara bağlayacaklar 😅
prematureanne02 Burnumageliyoduslkmsn Şimdi size en saçmasını sölicem lohusalık boyunca eve alınan et tavuk gibi ürünleri yerde sürükleyerek dolaba götürüp koycakmışız yoksa bebeğe et basarmış😂 kayınvalidem öle diyo yanii ahahahah🤪
ilkimbebee Burnumageliyoduslkmsn sakız çiğneme bebek sümüklü olur Nar yeme bebekte leke olur Saç kesme ömrü kısalır
Jesca Burnumageliyoduslkmsn valla ben narı bilmiyorum ama çilek yerken bir yerine dokunma leke yapar derler..ben çilek yerken dudaklarıma da bolca sürdüm çilekten çocuğum al dudaklı olsun diye bakalım tutacak mı?😅
Senayl34 Burnumageliyoduslkmsn 1 hafta önce gittim vlha 🤣🤣 2bebek1huni senin ömründen alsın kızıma versin deseydin keşke 🤣🤣🤣🤣