mervekocogl Furkanvedadininannesi bağlantıyı nasıl kuruyorlar acaba, böylesini de hiç duymamıştım 🤦🏻♀️
Furkanvedadininannesi mervekocogl valla bende bilmiyorum o kadar saçma geliyo ki dediklerinde gülmekten kızamıyorum 😂
didemmmm1705 Çileğe dokunma leke olur 😒 kii yeni öğrendim aşerdiğimde hep yıkadım elledim yedim😒 Bazı hurafeler beyne işliyor 😒
Tugceocal didemmmm1705 Ben de cok çilek yedim elimi biyerime sürdüm mü bilmiyorum 🤣 hurafedir inşallah 🙈
Tugceocal Burnumageliyoduslkmsn Ye ekşiyi getir ayşeyiiii tam bi hurafe, bunu yazarken erik yiyoruz oglusumla 😜🙈🧿
Durubebegim Burnumageliyoduslkmsn bilmem yaradı galiba yada bizim genimizde var beyaz ten al yanak😁 Eşiminde benim de yanaklarınızda allık oluyor genelde🤭
Burnumageliyoduslkmsn Durubebegim benle eşim beyazız geri sülale karışık inşallah bize benzer diyorum allığı ben hallederim yeni beyaz olsun yeter, sjskjd
Sevvl Burnumageliyoduslkmsn hamıleyken zoyaret edilmez bebek lekeli olur bunu bana Sultanahmet’te bi kadın dedi bizde sakın elını yüzüne sürme çıkana kadar dedi😂😂
Burnumageliyoduslkmsn Sevvl 😁😁😁😁😁😁😁 halbuki belkide çocuğun maneviyatını olumlu etkilicek sırf bişey uydurmak için uydurmuslar evliyalar enbiyalar neden bebeğe zarar versinki😁
Branneguncesi rabiatkncee ben nereye parmağımı bastırdığımı unutuyorum her defasında başka yere bastırırsam çocuğumun yüzü çukur çukur olmaz mı 😀😀😀😀
Durubebegim Burnumageliyoduslkmsn ya hahahahha 😂😂 benim 3 çocuğumun teni bana çekmiş tenlerini anneden alırlar bence eşim beyz ama ben sarışınım bana benziyorlar
Burnumageliyoduslkmsn Sevvalllll42 Allah şerefsiz erkeklerden alıp kızıma versin ben kestim yapcak bişey yok😁😁
Branneguncesi Burnumageliyoduslkmsn artık nerede tutarsa demiş adamcağız 😀😀😀 ama şöyle düşün o bölgelerde bir yerde çukur görürsen demek ki bu hurafe gerçekmiş 😀😀😀
Fik Gül koklarsan bebekte gül lekesi olurmuş geçen biri dedi bana 😀 birde ciğer yersen azda olsa ciğer izi çıkarmış 😂
Burnumageliyoduslkmsn Portredekitirtil bu hurafemi gercekmi canım anlayamadım bu arada basın sağolsun ama saçma hurafelerden bebeğe niye zarar versinki mezarlık