Cnncn bebeklerimveben_ ben tamsiyonumdan dolayi surekli limon yedim hamileyim suano kadar çok yedim ki o zaman benim bebiş eridi gitti yok şuan 😂😂
2oglusannesi Burnumageliyoduslkmsn ağzını havaya açıp bağırarak ağlayan çocuk eve şer getirir, babasının ayakkabisiyla ağzına vur 🙄🙄
Pekii Burnumageliyoduslkmsn akşam tırnak kesilmez üç harfliler rüyana gelir Kapı girişinde durma ya içeride dur ya dışarıda kismetin kapanır Hamileyken sakız çiğneme bebek salyalı olur Bebek kıyafetlerini karanlıkta asılı bırakma gece bebeğin korkar v.s 🤷
Durubebegim duyguozbayrakci oğluma hep kırmızı tülbentle örterdim hakkatende al yanaklı tombiş bembeyaz 🥰🧿
yyasolii Adapte34 benim için de hurafe kız bebişin olacak aksine güzelleştim karnım da sivri erkek derler ama kız olacak Allah’ın izniyle inşallah
Adapte34 yyasolii valla benim kızım babasının kopyası nasık oluyo o zaman benden güzellik alır falan benden hiç Bişey almamıştı valla 😂
Burnumageliyoduslkmsn Luzumuyok bende gidiyorum sürekli anneannemde yeni vefat etti mecbur gideceğim ❣️
Durubebegim Burnumageliyoduslkmsn bilmem yaradı galiba yada bizim genimizde var beyaz ten al yanak😁 Eşiminde benim de yanaklarınızda allık oluyor genelde🤭
rabiatkncee Burnumageliyoduslkmsn hamileyken ayvanın çukurlu yerlerine dokunup yanaklarına dokununursan bebeğin gamzeli olurmuş 😅🤷♀️
Branneguncesi rabiatkncee ben nereye parmağımı bastırdığımı unutuyorum her defasında başka yere bastırırsam çocuğumun yüzü çukur çukur olmaz mı 😀😀😀😀