Burnumageliyoduslkmsn Herkes bildiği hurafeleri yazsın.Hurafesi Tutan varsa yorumlarda buluşalım 🌸🌸 can sıkıntısı ben başlıyorum Hamileyken Mezarlığa gidilmez,😁😁😁
Adapte34 Burnumageliyoduslkmsn bence şu kız annenin güzelliğini alır erkek güzellik verir 😂 benim asla olmadı benim için hurafedir 😂
usenmedimyaptimbirvelet Burnumageliyoduslkmsn benim annemin meşhur hurafesi emzirirken konuşma su içme çocuğun boğazına kaçar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Burnumageliyoduslkmsn 2bebek1huni kestirdim Allah beyni olmayan erkeklerin ömründen alsın kızımın ömrüne versin artık ne diyelim 😁😁😁
Humannrle Burnumageliyoduslkmsn mezarlığa ablam gitti birşey olmadı 😅 2bebek1huni ben saçlarımı kestirdim 😅 Adapte34 kız doğurdum cildim daha da güzelleşti 😅 hulyaakgn34- kızıma kocaman bi battaniye örmüştüm 😅. Gerçekten hepsi hurafe gerçeklik payı yok 😅
Burnumageliyoduslkmsn Adapte34 kızım oluyor yüzüm çok lekelendi o eski halimden eser yok şimdi 😁 kızıma değer ,😁🌸
yyasolii Adapte34 benim için de hurafe kız bebişin olacak aksine güzelleştim karnım da sivri erkek derler ama kız olacak Allah’ın izniyle inşallah
Burnumageliyoduslkmsn hulyaakgn34- bunu ilk kez duydum 🙁 kaynanam bebeğime ördüğü yelekleri arada elime alıp üç beş sıra yaptım sonra beğenmeyip söktü kaynanam bozulmuş mudur hurafe ,😁
2bebek1huni Burnumageliyoduslkmsn ben de kestirdim kaynanam eşimle kavga etti karina söz geçir çocuğun ömründen çalıyor diye 😀
Tatlicilek -Nar yiyip bi yerine sürme çocukta leke olur -Çok sakız çiğneme çocuk salyalı olur -Biseyi gizli gizli yeme yerken bi yerine dokunursan çocukta leke olur -Canım bisey çektiğinde ye yemezsen çocuğun gözü egri olur Bunlar geldi aklıma 🤭
Burnumageliyoduslkmsn Tatlicilek narı denemek istiyorum hafif yanaklarıma sürsem kızım al yanak olur muuu tombik beyaz tenli kırmızı yanaklı olsun istiyorum da
nazile Tatlicilek leke konusu doğru bu arada 😂 annem bana hamileyken babanemin bahcesinden gizli gizli cilek yemis, babanem cileklerden vermedigi icin,sonra gögsüne dokunmus bende hala cilek lekesi var hemde cilek seklinde. cilek zamani kizariyo kabariyo kasiniyo😂
Portredekitirtil Burnumageliyoduslkmsn kordon kanından isteyin doğum sırasında sonra yüzünüze sürün yoksa kalıyor leke
svgkrtozdmr Burnumageliyoduslkmsn benimde Insallah kizim olucak ; gözaltlarim belirginlesti, suratim yer yer sivilce hep ki normalde cikmaz 🙈
Senayl34 Burnumageliyoduslkmsn 1 hafta önce gittim vlha 🤣🤣 2bebek1huni senin ömründen alsın kızıma versin deseydin keşke 🤣🤣🤣🤣
Ayshe19 2bebek1huni ay güldüm 😂 bende 3 ayı dolunca kestirdim kaynanam bir surat bir surat sinirden yani oldu o zaman tırnağımızı da kesmeyelim ne alaka ya 😂
Cagla-17 2bebek1huni valla bende kestirdim hatta boyattım saçımın önlerini sadice dibine boyatmadim , kendi annem bana çok kızmıştı 😂
2bebek1huni Burnumageliyoduslkmsn hahshahz napcan biz de güldük geçtik ben çok uğraşıyorum bu hurafelerle kaynanamin adım başı hurafesi var Yenidoganin başına su koy su bebegi bekler Babasının ceketini as babası onu korur
Jesca Burnumageliyoduslkmsn valla ben narı bilmiyorum ama çilek yerken bir yerine dokunma leke yapar derler..ben çilek yerken dudaklarıma da bolca sürdüm çilekten çocuğum al dudaklı olsun diye bakalım tutacak mı?😅
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Ayva yersen çocuğun gamzeli olur 😀 Ye tatlıyı doğur Hakkı’yı, ye ekşiyi doğur Ayşe’yi😀 Mide yanması olunca bebeğin saçlarının çıkması😀
Burnumageliyoduslkmsn cahilelafanlatamazsinyorulmaa ayvayı eşimde duymuş yüzüme sürdü bı ara sonra yedirdi zorla ya zjsjdj inşallah tutar o hurafe 😁😁😁 mide yanması geçirdim bandanalari hazır kızımın
Merve171214 cahilelafanlatamazsinyorulmaa Ayva olayında emin değilim ben çok yedim oğlum gamzeli doğdu ama tesadüf mü emin değilim hala bak ayva yemekten oldu ikinciye hamileyim hala ayva yediriyorlar 😂 oysaki ben sadece midem bulandıkça bastırsın diye yemiştim 😂
Tubatgn cahilelafanlatamazsinyorulmaa Mide yanması olunca bebeğin saçlarının çıkması😀 Bence bu gerçek, çevremde kim mide yanması çektiyse ben dahil saçlı bebe doğurduk, çekmeyenlerin hepsi keltoş doğurdu 😃
Kalbiimde2can cahilelafanlatamazsinyorulmaa ilk ogluma hamileyken hic mide yanmasi falan yasamamistim hatta esime diyordum bizim oglan kel olcak diye 🤣 bi dogdu masallah baya kapkara saclari vardi ben bile beklemiyordum okadar inanmistim ki kel olacagina 😂😂😂
Burnumageliyoduslkmsn mercimekkoftesi1 denendi ama eşim ayvayı bastırdı yanağıma doğrumu yaptı eliyle mi basacakti😁
tsmmst mercimekkoftesi1 bu bende oldu 🤣🙈 annem de bana hamileyken ayva yemiş ailede bir tek ben gamzeliyim, ben de kızıma hamileyken ayva yedim yanaklarıma bastırdım kızım da gamzeli 🙈 bilmiyorum belki sadece tesadüf ama gel de inanma şimdi 😂🤓
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Burnumageliyoduslkmsn gamze olması aslında yüzde olan bir kas hastalığı gibi bişey miydi tam hatırlayamadım. Arkadaşım da aynısını demişti mide yanmam vardı bebeğin saçları çıkıyormuş öyle demişler onada baya gülmüştüm😀
2kizannesi- usenmedimyaptimbirvelet Ay sus sus ilk doğumumda görümcem öyle demişti onun yüzünden ağzıma lokma süremiyodum korkudan su içemiyodum 😂😂 Sonradan annemle eşim kızdı bana yiyip içmeye başladım yoksa bekle ki bebek emicek uyuycakta ben yemek yicem 😂
Burnumageliyoduslkmsn cahilelafanlatamazsinyorulmaa gamze olması aslında yüzde olan bir kas hastalığı gibi bişey miydi tam hatırlayamadım. Evet canım kas eksikliğinden oluyor gamze
annesinin_kelebekleri cahilelafanlatamazsinyorulmaa o zaman ayva o hastalığı tetikliyor olabilir mi acaba belkide geliştiriyor hastalığı, hurafemi bilmem ama sağ tarafta erkek sol tarafta kız diye duymuştum benimki ikisinde de tuttu sağ taraftaydi oğlum hep, kızımda solda, hamileyken saçını kestirme ömründen çalıyorsun diyolar kestirdim kızım melek oldu denk geldi belki bilmem 😔
Mervenur_19 Burnumageliyoduslkmsn annede hani hamilelik lekesi oluyo ya olmuyormuş yersen dediler yedim ama harita gibi yüzüm 😅😅