Hdeniz61 kızlar gebelikte saçlarınızı boyadınız mı ? Çok beyazım olduğu için Normal de 20. Günde bir dip boyası yapıyodum. Evde olsam hiç takmam da çalıştığım için çok kafama takıyorum 🥹🥹
Sevince Hdeniz61 takma kafaya ilk 4 ay önerilmiyor ama bitkisel bak emin ol doktoruna sor istersen, hepimiz aynı malum beyazlar 😁 bende röfle attırmıştım hamile kalırsam idare etsin diye ama bitkisel bakıcam 4 ay tam bitsinde, oğluşumdan önemli değil.
Demmet Hdeniz61 ben suan 8. Aydayım ve boyamadim hiç sizin de soylediğiniz gibi benimde çok fazla beyazım var ama daha once hamile arkadaslarim bitkisel boyalar oluyor onlarla boyamıslardi saçlarini bi sorun olmamisti
Hdeniz61 Sevince valla onuda sordum bitkisel yada kına oda olmaz mı ? 20 haftadan sonra amonyaksız bitkisel boya kullanabilirsin dedi 😊 napalım bebişten önemli değil benim psikolojim 😂
Hdeniz61 Demmet sen çok iyi dayanmışsın ben o kadar dayanamam herhalde🥹 20 haftadan sonra bitkisel ile boyamayı düşünüyorum .
Demmet Hdeniz61 hamile kalmadan önce bukelemon gibi sürekli sacımın rengini değiştirdiğimden bıraz yıprandı acıkcası şuan dinleniyor 😂
Hdeniz61 Sevince canım benim daha 4+5 günlük yeni öğrendim gebeliğimi . Bitkisel içinde bekle dedi doktor. Görümcemin düğünü var 2 hafta sonra beyaz beyaz kaldım 😂😂
Hdeniz61 tazeanne_20 ben o kadar dayanamam sanırım çok beyaz saçım 🥹 ırsi olduğu için liseden beri beyazlıyor boyamasam bembeyaz olurum . 20 haftadan sonra doktor boyayabilirsin dedi
Hdeniz61 dilay_06 bende bekleyeceğim napayım artık dilay_06 sen şu an bitkiselle boyayabilirsin aslında 20 haftadan sonra boyayabilirsin dedi doktorum 😊
GozdeA Ayını doldurunca direk boyattım üstüne bide 30. Haftada boyattım bitkisel olduğu için doktorlarda bitkisele izin veriyor
miraninannesi_ Hdeniz61 bende 34 haftada boyadım bitkisel de değil normal boya 3 aydan sonra sıkıntı yok ama ben sona kadar bekledim
Denizkaramuk Hdeniz61 ben 2 kere boyattım ama dibime boya değdirmemiştim. Doktorumda ilk 3 aydan sonra sorun olmayacağını söylemişti.