Crescent96 Kızlar hazır indirimdeyken depend almak istiyorum ama bedenini nasıl tercih edicem anlamadım bel ölçüsü yazıyor ama şuan belimin nerde oldugunu bulamıyorum bile😂 Large beden 42-50 beden diyor onumu tercih etsemm ilk doğumda almamıştım tecrübem yok o yuzden
Hizligonzales Crescent96 kilonuza gore yazmiyormu ben kiloma gore bakip almistim. 78kiloydum mesela doguma girerken l tercih etmistim
Esracaa1 Crescent96 kaç kilo olursanız olun ama xl alın bence çünkü terleyince bile popodan yukarı çıkmıyor yapışıyor 72 kilo ile doğuma girdim m beden almıştım biraz zor oldu
CmreKsidar Crescent96 94 ile doğuma girdim sezeryan L aldım gayet rahat oldu hatta doğumdan sonra direk baya kilo verdim hastalandım 10 kilodan fazla vermisimdir birgün kullandım yine büyük gelmedi.
eylul1809 Crescent96 bende bedende teteddüt ediyorum, 8 aylık hamileyim 54 kiloyum şuan m mi l mi karar veremiyorum
Akker 72 kg ile ilk doğumuma girmiştim , xl almıştım zaten yanları esnek olduğu İÇİN hiç küçük almanıza gerek yok tam oldu , iyiki almışım hastanede çok rahatlattı beni
Cnsadl Doğumdan sonra vücudunuzda aşırı bir şişlik oluyor 18 gün oldu doğum yapalı xl almıştım iyiki öyle almışım çok rahat ettim
Nursaygi Crescent96 Ben bir beden büyük aldım ablama sordum hangisi rahat oluyor diye oda doğumunda kullanmıştı bir beden büyük al dedi onun bedeni M’ydi mesela ama M bedenle hiç rahat edemedim L bedenle daha rahat ettim dedi. Benimde bedenim L ama XL aldım rahat olsun diye. ☺️
Zeynepz Crescent96 nerde indirimde ya bende alıcam 😂 ilk doğumumda 64 kilo ile gittim doğuma boyum 169-170 civarı tam bilmiyorum m beden aldım zayıfım yani ama gayet rahat oldu yine m beden alacağım önce ki hamileliğimde ki gibi kilom aynı ilerliyor