Asyabuse Yaaa sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah 🙏🏻 İsteyen tüüm insanların kucağı dolsun tez vakitte 🌸 bende ikinci aşılamamda hamile kaldım ve ikiz oğluşlar şimdi 3 aylık oldular 😍
Melegimibekliyorm burcuttekin arada anlik ağrı girip çıkıyor batma gibi bide regl ağrısı gibi ağrı oluyor ara sira başka belirtim yok
Melegimibekliyorm burcuttekin senin var mi belirtin bugün seninde 8.gunun sanırım aşılama günü dahil mi ?
burcuttekin Melegimibekliyorm 19 nisanda oldum ben arasıra karnım ağrıyor Aşılama olduğunda aktımı benim birincide akmıştı ikincide aktı
Poncuk Böyle şeyleri okumak ne güzel tükenmiş umudumu geri getiriyo ben iki tane aşılama oldum tutmadı bu ay beklemeye karar verdik bir daha ki ay üçüncü aşılamayı olucam rabbim banada nasip eder inşallah isteyene herkese 🤲
Jaleisik burcuttekin ara vermedik hiç ilki özel hastanede oldu zaten onun olmuca içime dogmustu ama son 2tsnesi başka doktorda özel muayenede oldu
Melegimibekliyorm burcuttekin yanıtınızı simdi görüyorum maalesef negatif boşuna aşılamayla vakit kaybettim şuan tüp bebek sürecindeyim transfer oldum umarim tutar test günümü bekliyorum 🤲
Esmer0 Zehra6 ben ilk defa yapmayı düşünüyorum korkuyorum da 2. Düşügüm oldu 3 cüyü riske atmamak istedim