Mervebyr20 38+1 haftalığız ilk gebeliğim sabırsızlanıyorum kızım olacak sizce ne zaman gelirrrrr pilates topu, hurma , ilişki , yürüyüş hepsini yapıyorum varmı bizim gibi olanlar 🥹🥹🥹
Papiiii Mervebyr20 vallahi benimde ilk gebelik 35ci hafta ama dayanamiyoem olsun istyorum iliskiye ne zamandan beri basladiniz sıklıklami oluyor
annesininbali27 Mervebyr20 Ben 40+3 hale beklemedeyim gelen giden yok ama ayın 30 una kadar bekleyeyim dedi doktorum yoksa sunu sancı vericem dedi o suni sancı yemek istemiyorum çünkü oğlum da yedim çok kötü
melike098 Mervebyr20 canım bebekler nasil gelecegini kendi seçiyor gerçekten 2 dogumumda da acilmam sancım yoktu 41.haftada 11 saatte suni sancıyla dogurdum ilkide ikincide aynıydı bunye meselesi galiba
Mervebyr20 Papiiii ilişkide ara vermedik hiç , hurmaya da 35 de başladım zaten çalışıyordum hareketli geçirdim hamileliğimi bayramda doğum iznime ayrıldım
Papiiii Mervebyr20 canim bendee iliskiye zaten ara vermedim yani gebeligim basindan beri iliski yasadim ama su 33 haftadan sonra 2 haftadir olmadı iliski agirlasdim sanki esim incitmek istemiyor korkuyor rahatsizlanirim diye)))Ama yani 35den sonra sıklıkla dusunuyorum daha öne aliyor diye duydum dogumu dogrumu?
tazeanne_20 Mervebyr20 37+6 yım ödemden kıpırdayamaz haldeyim.37 numara ayaklarıma 40 numara dar geliyor. Geldin bi an evvel diyprum bende. korunmasız ilişki tetikler diyorlar ama eşimi ilişkiye ikna edemiyorum,korkuyormuş bişi olacak diye. Ya dedim en son olsun diye istyorum zaten,şu saatten sonra doğum olur başka ne olacak ama yok adam olmaz diyo başka bişi demiyo
Mervebyr20 Papiiii ay yok mop la siliyorum normaldede arkadaşım secdeye eğilir pozisyonda yapmış iki gün üçüncü günü doğurdu🥹🥹
Ezgikrkl Mervebyr20 Ben hep yattım 2 santim açıklığın var diyince doktor günlük ananas ve 6 adet hurma yedim bide günlük bir kaç kere merdiven inip çıkıyordum
Mervebyr20 Ezgikrkl ben baya hareketli geçirdim bakalım nasıl gelecek kısmet her şeyi deniyorum şuan 🥲