Geldefor Merhaba yeni doğan bebek için emzik ne kullandınız öneriniz var mı philips almak istiyorum ama hangisini önerirsiniz ???
Azra00 Geldefor bebeğim henüz doğmadı ama çok araştırdım philips avent ultra soft aldım anne memesine uygun olduğu için
Gldekpnci Geldefor phılıps avente ultra air aldım daha doğmadı bebeğim araştırıp aldım bide indirim vardı kaçırmadm
Nazlimom Geldefor awent almıştım hamileyken doğunca tutmadı bibs kauçuk emiyor kauçuk alın bence yumuşak oldugu icin tutar
Azra00 Geldefor air biraz daha sertmiş softa göre bilginiz olsun ben çok araştırdım soothie de sürekli bebek ağzından düşüyormuş kaba geliyor mus elle tutmak gerekiyor bazen dediler
Bebiskosuu Ben de soothieyi almak istiyorum ama herkes bebeklere büyük geldiğini sürekli düştüğünü söylüyor deneyimli anneler var mıdır?
Agg0207 Bebiskosuu ben çok memnun kalmıştım anne memesine en yakın emzik 3 aylıkken baslatmistim emzige bazen düşüyor evet ama zaten ben uykuya gecislerde veriyordum uyuynca cikariyordm agzindan
damlaabeybi Frigg kauçuk aldım çalıştığım yenidoğancıların çoğunluğu kauçuk öneriyor diye. Bakalım henüz kullanmadık 37+4deyiz
Betuladlvc Geldefor nuk ortodontik 0-2ay, 20-30 adet içinden sadece onu kabul etti 0-3aylık dahil hepsi midesini bulandırdı ben de en küçüğünü bulmuştum.