Luzumuyok Kuzuluanne evet doğru aniden sancınız geldi diyelim gece, gelmiyor hiç bir dr orda o an hangi dr varsa o
Kuzuluanne Luzumuyok O zaman niye o doktorla devam edeyim ki kesinlikle saçma bir durum amaç zaten sürekli görüp tanımak doktorla yakın olmak doğuma onun girmesi içimizi rahatlatır sonuç itibariyle
Kuzuluanne sevdaak Normal bir ultrasonumuz olmadı hala hep A4 kağıdı bıktım o kadar ücret alıyorlar çok saçma 😅 görüntü kalmıyor ki a4te
sevdaak Kuzuluanne doktordan doktora farkedebilir ücreti ben bir ay önce 695 verdim bugün gidicem bakalım ne kadar olmuş ayrıca çok doğru söylüyorsunuz a4 kağıdı hiç net olmuyor ben ilk defa Serap hanımda görmüştüm a4 kağıdıyla verildiğini 😃
EdaByrc Kuzuluanne Kurtköy Ersoy Shabnam hanıma gidiyorum çok memnunum doktorumdan 600 tl muanne ücreti
Kuzuluanne sevdaak Ultrasona çok takıldığım için bile gidesim gelmiyor oraya albüm yapmak istiyordum ama ne mümkün bu kağıtlarla anca dosya oluşturulur 😅
Kuzuluanne Esved18 internettede hep böyle şeyler yazıyor bende internetten okudum o yüzden o zaman niye gideyim ki dedim 💁🏻♀️
Kuzuluanne Firdevss1 Bir sorum daha olacak size müsadenizle 😄 belki okuduysanız görmüşsünüzdür a4 kağıdı ile ultrason veriyorlar 😂 Baran hanımda normal ultrason mu veriyor yoksa A4 kağıt mı 😂
Firdevss1 Kuzuluanne a4 kağıdı boyutundamı? Hayır ilk defa duyuyorum 😂 normal ultrason kağıdı veriyor
PelinYldz Kuzuluanne Pendik medipol Aytekin hanım. Muayene ücretleri 475 tl pendik kartına indirim de var. Normal Doğum düşünüyorsanız Aytekin hanıma gidin derim. Onun gibi sonuna kadar emek verip normal doğurman için çaba sarfeden başka bir doktor tanımıyorum. Bir kaç gün önce onda doğum yaptım ve çok memnunum ve şiddetle tavsiye ediyorum
Aysnrbtnn PelinYldz canım nasıl geçti sancı odasına eşin girebildi mi vs süreç nasıldı doğuma eşin alındı mı ?
Kuzuluanne Firdevss1 hayır bildiğiniz yüzyıl hastanesinde a4 kağıdına fotokobi gibi çekip veriyorlar 🤣 tamamdır sanırım Baran hanıma gideceğim 🤣 2 isteğimde karşılanıyor doğuma gelmesi ve ultrason kağıdı 🤣
Firdevss1 Kuzuluanne Doğuma eş veya doğum fotoğrafçısı giremiyormuş ama bugün kontrolüm vardı sordum☺️
bilinmiyorr_000 Pendik Medipol Nergis kılıç hanıma gidiyorum ilk doğumda orda oldu o kadar yardımcı tatlı bir kadın ki bana hep yardımcı oldu doğumda bile elimden tutmuştu tavsiye ediyorum gidecek olanlara ❤️ sgk muane ücreti 475 tl