Su12300 Merhabalar 34 haftalık gebeyim doktorum plasentamın aşağıda olduğunu söyledi ama günlük tempomda vs kendimi kısıtlamamı da söylemedi sorun yok rutinine devam edebilirsin dedi aynı durumda olup normal doğum yapan var mı bilgisi tecrübesi olan var mı
Sila66 Su12300 asagıdaysa yapamazsın gunun yaklastıgı ıcın hareketlerını kısıtlamamıstır 🤍 benım 21 den berı asagıda suan 35 haftadayım hareketlerımı kısıtladım bu zamana kadar bu zamana kadar ıyı geldın dedı doktorum
mimarsub Su12300 Benim plesantam da aşağıdaydı posterior pozisyonda aşağı yerleşimli ama rahim ağzını kapatmıyordu. Hiç kanamam olmadı günlük yaşamıma devam ettim. 37. Haftada doktor alttan muayene etti ve yukarı çıkmış dedi. Normal doğuma engel bir durum yok şu an için. Bebek büyüdükçe kafası rahim ağzına yerleşiyor ve plesanta yukarı çıkıyormuş. İnşallah sizin de yukarı çıkar 🤲Şimdi 39. Haftadayız inşallah normale engel bı durum olmaz bakalım beklemedeyiz.
mucizem___ Su12300 34+1 ultrason dan bakarken bana da bebeğin eşi aşagıda dedi sonra alttan bakalım bir de dedi. Alttan muayene etti birşey soktu ultrasonla baktı mesafesi varmış dedi. 2 hafta sonra kontrole gel dedi randevuyu 3 hafta sonraya buldum. Ama bana da dikkat et şunu yapma bunu yapma demedi ve bu zamana kadar kanama VS yaşamadım
semanur0456 Sila66 seninle kanamasız iyi İlerledik sıla ☺️🫶🏻 35+6 aynı öykü inşallah zamanında sağlıkla alırız 🤲🏼💜
cherryblossom7 mimarsub bana da plasenta posterior yerleşimli kapalı pozisyonda denmişti detaylı da yorumunuza çokkk sevindim ya insalah benim de hiç kanama vs olmaz😌
Su12300 mimarsub can mimarsub inşallaaah çok teşekkür ederim sağ Salim alalım bebişleri kucağımıza 🙏🏻