UlkerSD Kızlar 33+3 teyim inanılmaz çatı ağrım var sağdan sola dönemiyorum, dönsem kemiklerimden sesler geliyor normal mi? en son 30. Haftada kontrolde doktora sormuştum normal demişti ama şimdi daha da şiddetli ağrım var birde 2 gündür geçmeyen baş ağrısı bunun için ne yapmalıyım 😔
sudamlasi UlkerSD baş ağrısı o kadar uzun sürüyosa bişeyi kafana takmış olabilirsin🙈çatı ağrısı daha da şiddetlenebilir hazırlıklı ol😕
DuyguSerkan UlkerSD bende 34. Haftamda aynı olmustum vajınal enfeksıyondada agrı bu kadar cok oluyo doktorum benım bebegımın makat durdugunu ve ayaklrıyla baskı yaptıgını soyledi ve yesil akıntım oldugu için ıkısı bırlıkte cok agrı yapr demıstı benımde kemıklerımden kütür kütür sesler gelıyodu ve 39. Haftadayız hala öle vajınal fitil den snra agrım azaldı en azından yuruyodum ama smdi yine aynı
Merve71 UlkerSD ben 28 haftalık gebeyim ve 22. Haftadan itibaren cok fena çatı ağrısı çekiyorum gittikçe siddetleniyor doktor normal diyor ama bazen dayanamiyorum.baş ağrım da tansiyon düşüklüğü m den oluyor benim 😂 tansiyonun a dikkat et canim
UlkerSD sudamlasi peki çatı ağrısını hafifletecek bişey var mı magnezyum alıyorum hiç fayda etmiyor😩 doğumum daha yakın olmaz inşallah
sudamlasi UlkerSD 30.haftadan beri yaşıyorum 36 haftalığım her hafta artarak şiddetlendi ben Bi çaresini bulamadım ağrıya alışmaya çalışıyorum😓
UlkerSD DuyguSerkan akıntım falan yok ama olabilir mi ki vajinal enfeksiyon başka belirtisi var mı ki bildiğiniz normalse bu ağrılar doktoru aramayacağım😔
UlkerSD Merve71 akşam acile gideyim diyorum ama gitmesem mi ki ama fena haldeyim yürüyemiyorum bile baş ağrımı solladı
Merve71 UlkerSD hiç birşey yapmıyorlar ki ben gittim.eşimin dediği bodu bodu yuvarlaniyorum onuda zor yapıyorum yatarken donsem mi dönmesem mi diye düşünüyorum acıdan 😂
UlkerSD Ceylin8 hehh ayneeennn öyle otursam kalkamıyorum, kalksam yürüyemiyorum, yatsam dönemiyorum çokta korkuyorum erken değil mi bu ağrılar daha 40 gün var Doğuma canım ya 😩😩😩
Nazkin UlkerSD canim sende mi uyumuyorsun 😂 benimde 41 gunum var doguma simdi beyendini gordum ded dedim bi bakayim
Neroizm UlkerSD benim de cati agrim 29. Haftamda basladi ve sabahlari yataktan kalkarken ozellikle cok fena kutleme gibi sesler geliyor kalca ve catimdan. Cok normal ama yine de siz bir kan testi isteyin belki magnezyum veya d vitamini verir doktorunuz. Ben dvit3 kullanmaya basladim. Az da olsa azaldi agrilarim. Hic yuruyemiyordum.
Sarella UlkerSD çatı agrısı bende de var 34 haftalığım hayadır var Ama kaç gündür uyuyunca yastık koyuyorum bacak arama 2 gündür agrısı yok yastık olmayınca daha çok acıyor sanki kemiklerim batıyor belki işe yarar sendede hem daha rahat uyursun
Merve71 Brlgry Allah korusun inşallah öyle olmaz.dinlenmeye çalış canım doğum a kadar yapacak birsey yok 😑