senaunuvar Güzel hamişler şeker yüklemesini nasıl yapıyorlar? Uzun süre hastanede kalmak gerekiyor mu sabah kaç kez kan alınıyor yaptıranlar bilgi verebilir mi rica etsem 🫶🏻🌸
Sila66 senaunuvar kan verıyorsun ac karnına bakıyor sonra sonuca gore sana ıcecek verıyor ıcıyorsun yarım saate ıcmen gerek ve kusmaman gerek sonra saatlerı yazıyorlar sana kagıda 2,3 kere kan verıyıorsun kan saatlerını unuttum 1 saat herhalde
senaunuvar Sila66 umarım kusmam ya 😕 hamilelikte aç karnına sıvı içemiyorum hele bide o şekerli şeyi hiç içemem gibi geliyor ama
Esved Ben 2 kere yaptırdım ikisinde de kustum😞 ki şeker çikolata vs çok severim normalde ama işte midem aç karna kabul etmedi inşallah sende sıkıntı çıkmaz🤗
senaunuvar Esved aslında hiç yaptırmak istemiyorum ama doktor yaptır dedi şeker parmaktan ölçmüştüm bir kaç kez yüksek çıkınca yaptırmalısın dedi başka bir belirtisi de yok açıkçası ama işte
Esved senaunuvar olsun doktorunu dinle sen ♥️ bir kere yapılıyo zaten dayanırsın inşallah 😍 herşey bebişler için😋
senaunuvar Esved ayy inşallah 🤲🏻 evet her şey onlar için sağlıklı olsunlar da inşallah dayanırız ya 😌
Nazli0309 Bu sabah yaptırdım. Aç karnına kan alınıyor sonra gazoz gibi bir içecek içiliyor. Tadı çok güzel hiç abartıldığı gibi değil. 5 dk içinde içilmesi lazım. Sonra 1 saat sonra kan alınıyor ve 1 saat sonra tekrar