e_dmr Edanursnsr1356 vermezdim. Kolay bir hamilelik yasamadigim icin ve esimde bana biraktigi icin. Musade etmezdim,sonucta onlarda kendi cocuklarina isimlerini kendi koyduysa anlamalari lazim diye dusunurum
Ikiz_annesii Edanursnsr1356 kayınvalidem öneride bulunuyor beğenirsem koyarım begenmezsem koymam. Ama illa bunu koy derse tabiki koymam. Eşimin ismini koymami istedi. Eşimin ismi Ömer o da diyo ki Ömer faruk veya Ömer talha koyabilirsin çok güzel 😂 yok artıkkkk
Duygumx Edanursnsr1356 niye izin vereyim ki 9 ay ben karnımda taşıyorum sıkıntıları ben çekiyorum birde onların ismini yada onların uygun gördüğü ismi asla vermem.Birde çok saçma aynj isimden ne gerek var bir sürü.
Alvn3946 Edanursnsr1356 eşime bile koyması için zar zor izin verirken bide onlara mı izin vericem asla kabul etmem
Kivircikbiri Edanursnsr1356 insanlar kendi kızları kv veya kp ismini koyunca ya da zamanında kendi çocuklarına kv veya kp ismini koydukları için kızıyor ama kendileri de gelinlerin kendi isimlerini koymasını bekliyor . Tüm sıkıntı empati eksikliğinden