2prensesannesiiii Papiiii kahverengi ya da pembemsi sümüksü bi akıntıymış nişan benimki krem rengi sarımtrak enfeksiyon 🙏🏻
Sunactn35 nisa_gvnr sağol yaaa üç dört parmakla giriyo diye lak diye söyleemen hiç tedirgine tmedi 🤣🤣🤣🤣🤣 çok sağol ama bilgi için 😘😘😘🥰😍
nisa_gvnr Sunactn35 korkma ya, bana daha kötü söylemiştiler. İlk o girdiği anı hissediyorsun bir de erkekse ister istemez daha fazla kasılıyorsun ondan zor geliyor ☺️ 10 sn felan sürüyor
Pinar-22 Papiiii bende var hepsi korkuyorum aslında bazen baya sancım oluyor ama devamı gelmiyor ilkim sezeryan korkum ondan 3 ünde randevum var zaman hemen gelsin 35+6 dan
nisa_gvnr Papiiii inşallah yalancı sancılardır, 1-2 hafta daha gitseydi iyiydi yani ben 35teyim en azından 37/38 olsa iyi olur 🤲🏻
Papiiii nisa_gvnr ayni haftadayiz zatenn insallah yalancidir tabiki cunku bendede akşam boyle hic olmamisdibu kadari asiri afrt sancisi gibi sanci geliyorduu 1 saat surdubsonra uyudum gecti
Sunactn35 nisa_gvnr ben ilk defa oldum iki hafta önce canımdan can gitti aklımda yer etti smdi normal mauyneye gidesim yok yat der diye korkyorum 🤣
Rosethornnn gizemmhmt Canım ben en son 35 de gittim her hangi bir şikayetin olmadığı sürece 37 de gel dedi ama özel takipliyim istediğim her an doktoruma ulaşabiliyorum tabi
nisa_gvnr Sunactn35 bende her gidişimde tedirgin oluyorum ama ilkini yapınca artık o kadar etkilemez diye düşünüyorum😅
smyylcn Papiiii adet sancisi vajina agrisi hepsi var asagiya baski da uyguluyuyo bakalim ne zaman gelecek
nisa_gvnr Papiiii kime dediysem bana hep ay sancısıdır diyor. Seninki de öyledir büyük ihtimalle. Sancımdan sonra gittiğimde herhangi bir sancı olmadı. Galiba dedikleri gibi gelip gidecek artık
Esrafgn Papiiii bende de kabızlık çok var uyuyamıyorum gaz sancısından 37+4 de perşembe günğ çatı muayenesinden sonra kanama şeklinde lekelenmeler oldu fakat gelen giden yok bende de :)
Sunactn35 nisa_gvnr valla burda okudum bi taktik varmıss ellerini yumruk yapıp belinin altına koyunca acımıyomuss bence hiç bişey işlemezz gibi 🤣 yavas olmadığı sürece hep acır cok hor kullanıyo gibi parmaklarını doktor 🥺
Papiiii nisa_gvnr evet bendede gecti sanci ama nisanim geldi benim ardindan)Doktoruç uzanmami soyledi sancim olursa gel dedi
nisa_gvnr Papiiii dinlen o zaman canım, en azından 1-2 hafta atsa kendini iyi olur. En azından gelişimini en iyi şekilde tamamlamış olur. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🤲🏻