Papiiii adn111 valla ama neblm bir benmi boyleyim bilmiyorm ama hic nazli gebe olmadim ya hala bile isnyapiorum😂😂
adn111 Papiiii bende ya öyle arada bir sadece eşime söylüyorum ama yine kendim yapıyorum ama kimseden gelip ne iş ne yemek yapması için beklentim olmadı çok şükür rabbim kimseye muhtaç etmesin iyi olalım da kendimiz yaparız 😂
Papiiii adn111 ben bi keresinde 16 haftalik ilk gebeligimde dogum yapdim hemde evde((Nu konuya girmiyim neyse o yüzden yapa bilirsin dedi.
gizemmhmt Kızlar bende 35+3 üm. Ne kadar da bir gidelim muayeneye acaba. 2 gün önce gittim ekstra birşey demedi doktor. 37 mi gitsem, yoksa çok mu geç olur
adn111 gizemmhmt doktorun kendisi şu kadar zaman sonra gel demedi mi son haftalarda genelde 2 haftada bir gel diyor doktorlar
Busraerkr gizemmhmt ben 35teyken gittim 2 hafta sonra bugün gittim bir dahaki kontrol haftaya dedi doktorum
Rosethornnn gizemmhmt Canım ben en son 35 de gittim her hangi bir şikayetin olmadığı sürece 37 de gel dedi ama özel takipliyim istediğim her an doktoruma ulaşabiliyorum tabi
Papiiii adn111 aynen oyle ya ben simdi bile acaba bebegim olunca hayatim nasil olur herseye yetise biliemiyim diye dusunmeye basladim😂
adn111 Papiiii o düşünceler psikoloji lohusalikta daha çok artiyormus ama Allah kolaylığını veriyordur illaki ben kendimi gaza getiriyorum bu kadar insan yapıyorsa sende yaparsın diye 😂😂
Busraerkr Papiiii bebeğin hareketlerini göğüs altında hissediyorsanız daha kanala girmemiştir ben 37+1 im bugün doktora gittim doktor yavaş yavaş kanala iniyor dedi ama kanalda demedi
Papiiii Busraerkr evet canim bazen kasiklarimda hiss ediyorum sanki tekmeliyor bazende gogus altima tekme atiyor bazende vajinama baski uyguluyor tekme degil ama baskı gibi batiyor aniden adet sancisi givide sancilar var
Busraerkr Papiiii yalancı sancıdır büyük ihtimalle bazen benim büyük tuvaletim geliyormuş gibi hissediyorum bebeğin hareketinden dolayı ☺️
nisa_gvnr Papiiii nstde benim düzenli kasılmalarım gözüküyor. Tekme olarak hissettiklerim meğer kasılmaymış😅 düzenli olarak nstye girip kontrole alacağız inşallah. Açılma yok çünkü