Tubailtekin Doktora da gittim kalbi atıyor dedi tetanoz aşımı oldum bugün bu bebek hiç kıpırdamıyor bazen çok az kıpırdıyor
Badem_gozlum_ Tubailtekin bu haftalarda normal bence benimde 23 e kadar öyleydi sordumdu burdaki kızlara da
Churcill Tubailtekin eğer daha önce hissediyorsanız tetanozdan sonra hissetmeniz azaldıysa normal bir durum sanırım. Bende de öyle oldu aynı haftalardayız 1 hafta sonra falan normale döndü
Bahar0702 Tubailtekin merhaba suan da aynı sorunu yaşıyorum sizde hersey normal mi doktora gitmelimiyim
alisko bu haftalarda sürekli hareketlerini hissetmemek normalmiş. 30′dan sonra hissetmezseniz o zaman kontrole gidin diyorlar. endişelenmeyin ama yine de takip edin. sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)
Beyza00_ Ben 21. Haftada hareketlerini hissetmiştim net olarak daha öncesinde hiç hissetmedim. Bence kendinizi korkutmayın o karnınızda rahat ve sağlıklıdır ☺️
Marly21 Bahar0702 kıpırdıyor ama dimi benimde bebegim hareketli degil 27 suan ama 18den beri her gün hissettim o haftalarda da suan tabi daha haraketli
Bahar0702 Kipirdiyor ama böyle hafif bir kaç gün önce daha güçlüydü simdi baya az doktora gittim nbi sıkıntı yok dedi her bebek çok hareketli olmuyor canım benimkisi birden azalınca korktum