Kdry106 Cuma günü Allah izin verirse sezeryan olucam özel de genel anestezi istemeyi düşünüyorum çünkü panik atak var genel anestezi ile sezeryan olan varmı varsa iyimi kötümü cevap verirseniz çok sevinirim 🤗
2prensesannesi__ Kdry106 bn oldum bnm için iyiydi. Daha önce doğum hikayeleri okumuştum korktum canlı canlı kesilmekten devlet hst idi ama panik oldum titremeye baslyinca yaptilr genel. tek kötü yanı cocugumu hemen göremedim
DeustchBurcu Kdry106 ilk kızımı genel anestezi ile doğurdum, iyi ki genel olmuşum aynı gün normale döndüm
annesiylebali Kdry106 ben ilk doğumumda belden uyuşturma yaptım ama tamamen benden kaynaklı inanılmaz panik oldum çocuğumu gözüm görmedi desem abartmış olmam götürün şunu diye bağırdığımı hatırlıyorum ama bu tamamen benden kaynaklı panikle alakalı bir şeydi acı va kesinlikle hissetmedim ama orada açılıyor olduğumu bilmek beni inanılmaz kötü yaptı zaten oğlumu aldıktan sonra sakinleştirici vurdular ve gözümü odada açtım. Şuan hamileyim ve kesinlikle genel istiyorum çünkü aynı şeyleri tekrar yaşayacak olmak beni inanılmaz geriyor. Ama belden uyuşma olup çok sakin kalab arkadaşlarım var o tamamen kişiyle alakalı ben normalde de yastıksız sırt üstü yatamıyorum hep geriliyor gibi hissediyorum belki onunla alakalı da olabilir belki kafamda yastık olsaydı böyle hissetmezdim.
cahillesohbetikestim Kdry106 ben gayet rahat geçirdim çok şükür. Uyandıktan sonra ağrın oluyor tabiki ama ağrı kesici yapıyorlar hemen geçiyor.
mylittlebabym Bebeği doğarken görememek, uyandığında dayanılmaz bir acı hissetmek, ayılana kadar bebekle ilgilenememek açısından kötü bence. Ama bende baş boyun bel ağrısı olmadı, 5-6 saat sonra geçti her şey.
Kdry106 annesiylebali bende de çok panik var o an panik yaparım diye korkuyorum onun için baştan genel anestezi istemeyi düşünüyorum
cahillesohbetikestim Kdry106 evet canım özelde yaptım. Benim ilkinde spinal tutmadığı için ikincide genel oldu.
cahillesohbetikestim Kdry106 bebek sağlığı açısından spinal daha iyi diyor doktorlar sana ne derler bilemiyorum gerekçelerini sunarsın doktora ona göre yol alırsınız.
Aleynanur Bir şey sormak istiyorum genel oldum ilk doğumumda altı saat karnımda torba ile kalkamadım ayağa belden uyuşma olursa yine aynı mı oluyor