cihaninannesi Kızlar bugün 33+5 haftalığım kontrole gittim 33+5 yazmıyor ultrason kağıdında üç farklı hafta yazıyor. 35+3 31+4 23+4 Neye göre böyle olduğunu bilen var mı mesela 23+4 ü görünce endişelendim acaba gelişiminde bir problem mi var diye 🤦
MugeGuness cihaninannesi yazıyor ya canım en üstte 33w5d diye. Endişelenme ters bir durum olsa doktorlar söylerdi zaten
Churcill cihaninannesi Doktorların ölçerken ki aralıklarına göre değişiyor sanırım değerler. Eğer anormal bir durum söylemediyse rahat olun strese sokmayın kendinizi de bebeğinizi de
Rabiakumcu Anlamıyorum ama içimi ferah tut.aklına kötü bişi gelmesin .doktorun söylerdi kötü bişi olsa
cihaninannesi Rabiakumcu ya bugün resmen kötü günümdeydimmm.. nst sonucu kötü çıktı hemen doğum salonuna dedi gittim orada baktılar sonra bişey yok dendi 🤦 doktorun yanına indim senden sonra 3 kişiyi daha yolladım nstdeki kadın yanlış çekmiş herkesi dedi sonra oh dedim şimdi eve gelince bunları görünce de acaba dedim 🤦
Seyma0323 Canım bendede bazen değişik değişik yazardı, ciddi bişey olsaydı doktor söylerdi zaten merak etme
cihaninannesi MugeGuness şuan sen öyle deyince rahatladım hala 33+5 yazanı arıyorum ama bulamadım yine 35 yazanı ve daha küçük değerleri gördüm 😀😀 endişelenmemdeki sebebim doktor nstye yolladı sonra dedi nst sonucu iyi çıkmamış doğum salonuna çık hemen noldu dedim bebek uyuyor gözüküyor dedi ağlaya ağlaya çıktım orada da nst çektiler normal çıktı aşağıya indim doktora dedim böyle böyle senden sonra 3 kişiyi daha yolladım nst odasındaki yanlış çekmiş deyince dedim acaba ultrason da da sıkıntı var da o yüzden mi böyle çıktı 🥺🙄🙄
MugeGuness cihaninannesi yaa kıyamam daha kucağımıza almadan korkular başlıyor. Sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🙏🫶
DamlaDefneDeniz Ölçümler karın çapı bacak boyu vs onlara bakılarak yapılıyor o yüzden her dönemin farklı olması normal
Reyadi Evet kafa çapı karın çevresi ölçümleri kaç haftalığa denk geldiği yazıyor internetten termlerini girerseniz gösterir
cihaninannesi Reyadi onu biliyorum canım beni korkutan tek şey bebek 33+5 haftalık ya 23+4 kötü birşey değil mi mesela şeyi duydum 2 hafta önde 2 hafta geride olması gayet normal diye ama 23 olursa tam 10hafta geri gözüküyor