Mervetolga92 Kızlar , geceleri uyutmayan bir ağrım var . Aslında Ağrıda değil , karıncalanma , gıdıklanma vs tarzında garip bişey . Çok sinir bozucu . Doğal çözümü olan var mı ???
sudamlasi Mervetolga92 ben çözüm bulamadım maalesef bazı sitelerde çarşafın altına beyaz sabun koyun demişler iyi geliyomuş ama anlam veremediğim için yapmadım.Geceleri kalkıp yürüyorum iyi geliyo🙈
masisi Mervetolga92 ben arada eşarbı bağlayıp iyice sıkıyorum bilmiyorum ondan mı geçiyor gibi geliyo bana
Aryamom- Mervetolga92 Doktor bana magnezyum ilacı verdi duramıyorum bende bi zararı varmı bilmiyorum ama geceleri dayanamayıp soğuk suyla yıkıyorum rahatlatıyor ilacı dün aldım bi faydası olur mu bilmem
Arasada Bnde hamile kalmadan öncesinde vardı çok berbat birşey hamilelikte iyice arttı magnezyum falan hiç bişe yapmıyo.tek çare geceleri yürüyorm evin içinde yada dizden aşagıyı tepeletiyorm o şekilde uykuya dalabiliyorm
Aryamom- Mervetolga92 Hay Allah gerçekten çok sinir bozucu ve yalnızca gece oluyor inşallah geçer hepimizin