Hizligonzales Esmakocak sehir hastanesi fakulte ozel olarakta kizilay erciyes huma hepsinde var. Ben normalde ozel takipliyim doktorum detayli icin sehir hastanesini onerdi detayli icin gun aldim dun oraya yaptiracagim
Novamomy Esmakocak hümada Prof DR Mehmet Tayyar var özel muayenesi var onun dışında Kızılay’da şerif ışın var yine özel muayene Prof Dr Tuncay özgün var
Yazmelegi_ Esmakocak hüma da mehmet tayyar bey var kendi özel yeri de var tavsiye ederim imkanınız varsa
Sedoos0 Esmakocak ben erciyes kartalda yaptırdım gecen hafta 1000 TL ücreti. Fakültede 860dı en son randevu bulmak biraz sıkıntı ama
Fkb Hizligonzales detaylı için randevuyu nasıl aldınız MHRS üzerinden doktorun özel atama yapması gerektiği söylenmişti bana
Hizligonzales Fkb kadin doguma randevu aldim once muayeneye gittim orda detayli icin randevu istedim doktor yonlendirdi
Hizligonzales Esmakocak ucretli degil randevuyu 25mayisa verdiler tam 20 haftalik olacagim o zaman zamaninda olacak yani 1ay oncesinden gitmek lazim randevu sirasi uzun suruyor