Adigepsase nidosh ben bir de serklajlıyım 14 haftadır yatıyorum doktorum yatan bir hastamın bu kadar fit kalması imkansız sen yemek yemiyor musun diyor 😂😂
Ecrininannesi_ Mylove1998 aynı haftadayiz bende verdiğim kiloyu mu aldım bilemiyorum 😅 o süre de tartilmamistim aynı kilomdayim şuan hamile kaldığım kilo
Selbus 25+3 10 kilo 😁 Gören 8 aylık sanıyor ama iç karnım hiç yokmuş hamileliğimin başından beri karnım büyük . 6 kilo hakkın kaldı dedi doktorum tatlılara ara verdik kızımla 😁
Aksoyasl Selbus benim de öyle sanırım, çünkü göbeğim çok erken belli olmaya başladı. Şuan çok tatlış bir göbüş, bakalım doğuma kadar ne olacağız😂 bebeklerimiz sağlıklı olsun da kiloları veririz 🙏
Selbus Aksoyasl ay inşallah bence de alsam da çok takmıyorum yani doğumdan sonra vermesi daha kolay şimdi zaten zor hareket ediyorum 🙈 Sağlıkla gelsin inş bebeklerimiz 🌸
Ruya_burcu45 Haftadayiz ikizlerimle , 13 kg aldım, hep yatıyorum aylardır, kilo umurumda değil, yeter ki onlar zamanında ve sağlıkla gelsinler
Cey_Cey_ 21+3 10 kg 😓 Yani bu 30lara 40lara gelmiş benim şimdiden aldığım kiloyu anca almış hatta alamamış kardeşlerim sizi canı gönülden kutluyorum 🤣🤣
Cemile_filiz Cey_Cey_ 20+5 7 kilo biranda aldım kiloyu gerçekten kilo almayanları tebrik ediyorum şiştin diyo herkez morelimde bozuluyo 😔