Esrayunus dilay_06 anam ben 6 ay önce boyadım şu an daha yeni 10 haftalık senın az kalmış az dayan ❤️❤️🔥 guzum rengi degıs hatta doğunca kökten degısım
Mervekutlu35 Esrayunus bende hamile değilken de ağlardım herşeye ama şimdi fazlalaştı ağladığım için kendime sinirlenip ağlıyorum o derece
Esrayunus Mervekutlu35 benım kendıme sınırlenmeme gerek kalmadan esım sınırlenıyo jdkdldldldkdkdkdk bende sureklı aglardım dıyo ıyıce sulu göz oldun yapma ama tamam dıyom burnumu sılıyom lavaboya gıdıp devam edyrm ağlamaya ele hoş 😅😅 rahatlym
Esrayunus Mervekutlu35 bide tahammulsuzluk başladı 10 haftlgm böle en küçük seye ozllkle kaynana tarafı goresım yok hiç tahammülüm yok
Mervekutlu35 Esrayunus hahhah benim eşim ben ağlıyorum diye gülüyor ben daha çok ağlıyorum arada bi gülme geliyor sonra ağlamaya devam 😂 yüzümü yıkamaya diye gidip benim de ağlamaya devam etmişliğim oldu bu aradaa 😂😂😂
Mervekutlu35 Esrayunus hamilesin zatem bişeye tahammül etmek zorunda değilsin salla gitsin takma kimseyi senden ve bebeğinden önemli değil hiçbişey
sebolat Mervekutlu35 5 haftalığın içindeyim eşim bacağını yatağın köşesine vurdu ben ağladım canım yanmış gibi. Farklı bir şey ya. Gülerken bir anda ağlama geliyor. 😂