minigiminannesi03 Dondurulmuş embriyo var 2tane doktorum progynova 2 mg verdi hergun akşam 2 tane dedi size neler vermisti doktorunuz
2oglusannesi minigiminannesi03 bende estrofem kullanmıştım. Transfere kadar 1bucuk ya da 2 kutu kullandım pek hatırlamıyorum ama günde 3 taneydi.
minigiminannesi03 ikizprensesannesi cuma günü 1 sorayi m banada verecek mi bilmiyorum sadece progynova 2 mg bu hapi verdi gönderdi cuma günü gel dedi ben aynı yumurta takibi gibi olacak sanmıştım
ikizprensesannesi @minigiminannesi03 Sanırım o da estrofemle aynı ilaç hemen hemen onunla başlatıyor daha sonra ultrasona yine alıcak rahim duvarı kalınlıgı kontrolü için ama yumurta takibi değill rahim duvarı takibi yapılıyor istenen kalınlığa gelince transfer oluyor yumurta takibi yapmıyor çünkü dondurulmuş embriyo tranferi olucak🌸
minigiminannesi03 ikizprensesannesi valla bilmiyorum cuma günü gel dedi ona göre ayarlama yapacağım dedi bide embriyolar için kagit imzalatti bana ve eşime heralde cozdurmek için
ikizprensesannesi @minigiminannesi03 Rahim kalınlığınız uygun oldugunda gün vericek benim 17 gün sonra transfer edildi estrofeme başladıktan 🌸 Evet onayınızı almak için imza alıyolar hayırlı pozitif haberler alın🌸
minigiminannesi03 ikizprensesannesi insallah merak ediyorum sonuç nasıl olacak nasıl illeryecek korku heyecan kaygı hepsi bi arada bende masallah
Mzzz Estrofem ve progestan kullanmıştım transfer aşamasinda hamileliğin 12. Haftasına kadarda kullanmaya devam ettim 🙏😇 inşallah güzel sonuçlar alırsın canim
eylem4747 Merhaba kızlar bana da doktor aşılama ve eğer olmazsa tüp bebek önerdi. 1 yıl 7 aydır evliyim hiç korunmadım eşimin sperm testi iyi benim hormonlarım da iyi sadece bi amh 0.96 başka bi doktor da direk tüp bebek önerdi
eylem4747 Sizce gebeliğe engel olan Amh düşüklüğü mü bu konuda fikirleriniz nedir. Düzenli adet görüyorum ve hiç gecikmiyor. 3 aydır ovulasyon testi deniyorum ama tam pik görmüyorum
ikizprensesannesi @minigiminannesi03 Çok haklısınız insan korkuyor umutlanıyor birden umutsuzlanıyo bir çok duyguyu bir arada yaşıyor gerçekten inşaallah tutunurlar sana sıkı sıkıya Rabbim inşaallah nasip etsin 🌸🤲🏻
ikizprensesannesi @eylem4747 Amh değeri daha düşük olup gebe kalanlar var diye biliyorum ama hiç yumurtlama görmedim diyorsunuz.. Kaç yaşındasınız acaba ?
eylem4747 29 yaşındayım sadece üç aydır yumurtlama testi deniyorum en başından denemedim ve pik görmedim T C kadar koyu olmuyor silik yani
ikizprensesannesi @eylem4747 Anladım yaşınızı sordum çünkü vakit açısından aşılama ve tüp bebekle şansınızı deneyebilirsiniz beklemek istemiyorsanız inşallah olur bende 4 buçuk sene sonra tüp bebekle kaldım çokta bir sorun yoktu bizde olur diye bekledik hep ama hayırlısı böyleymiş🌸 🤲🏻
eylem4747 ikizprensesannesi Bakalım inşallah bize de hayırlısıyla nasip olur çoğu kişi aşılama önermiyor direk tü bebek yapın diyor. Siz ilk deneyiminizde hamile kaldınız
ikizprensesannesi @eylem4747 Doktorumda bana aşılama değil direkt tüp bebek önerdi. İlkinde olmadı iki ay sonra tekrar dondurulmuş emriyo transferim oldu o zaman oldu çok şükür. İlki taze trasnferdi bu dondurulmuş