myangelson kahvesever__ neyse boşver onun paylaştıklarını bakma 😏 hadi waffle falan yapılabilir veya söylenebilir de erik bulunan birsey değil şuan 😑
burcin-2202 kahvesever__ doğuma 10 gün kaldı benim çok şükür doğurmadan yedim valla , inşallah bulursun en kısa zamanda üzüldüm şimdi 🫶
burcin-2202 kahvesever__ orayı bilmem ama strazburgta carefuer var belki orda da vardir tanidik falan yok mu oralarda baksın .
kahvesever__ burcin-2202 yok canım burda kimse yok geçen Türk marketlerine gittim hiç birinde yokmuş cumartesi gene gidecem bakalım
kahvesever__ burcin-2202 sağlıkla güzel doğumların olsun inşallah canım bakalım cumartesi günü gidecem inşallah vardır
Minis122 kahvesever__ kahvesever__ erik suan heryerde var canm. Bende ocak ayinda asermistimm hamile reyonunda bulmustuk ama istedigim gibi cikmadi gecen ay. Buldum. Bulundugum sehirde
Dilekgun kahvesever__ ayni ddertten bende var turk marketlerinde yok magazalarda yok 2 senedir pazara gitmem gecen pazara gittim sirf erik icin yine yok napcaz bilmiyorum turkiyeden gelen olursa oyle getirttirecegim
MadameHappy34 kahvesever__ Hiç camiye gitmiyor musun kiz 🫣😅Milli görüş diye sor ya da Eyüp sultan illa ki vardır her caminin bir ismi.