kahvesever__ EymeninAnnesi__ pazar varda buraya çok gelmez ya gelirse Türk marketlerine geliyor oda şimdilik yok
myangelson kahvesever__ inşallah bir an önce gelir oralara da canım 😕 yeşil erik tadı veren birşeyler de gelmiyor ki aklıma onu al ye azcik bastirsin dicem 🤷🏻♀️
kahvesever__ myangelson kız hiç sorma dünde bir akraba watsaba atmış daha çok deli oldum şimdi yatıyom kalkıyom erik erik diyom
myangelson kahvesever__ ay ayıp be atılır mı normal kişilerin bile canı çeker 😑😑 inşallah çıkar bir an önce canım
Pinklove kahvesever__ Ay geçen benimde kuzenim atmış vatsap durumuna görmemiş gibi,, sinir oldum bende ordan görüp canım çekti
64Demet64 kahvesever__ bende almanyadayim burda türk marketlerine geldi gecen haftadan beri var 250 gr seklinde satiliyor😄
Mochi kahvesever__ büyük marketlerde yok mu acaba baktınız mı? Aşerip yemeyince çok kötü oluyo insan bende erik aşerdim bulduk çok şükür tuza banarak yedim normalde erik sevmem tuza banmak üstelik hiç bana göre değil aşermek böyle birşey demek ki 🫠
myangelson Mochi aseren birine de böyle tarif ederek anlatmak 😂🤷🏻♀️ kız daha çok canını cektirecen benim bile canım çekti yorumu okuyunca 😂😂
MadameHappy34 kahvesever__ Cami gibi yerler de ki marketler de var tam neredesiniz yurt dışı? 🫣🫣 Son 1 aydır 2 ayrı yerden aldım ben.
yanlisanlamaama kahvesever__ geçen hafta pazarda buldum yavaş yavaş semt pazarlarına gelmeye başlamış yarım kilo eriği bitirdim kaynanam da almış bana sağolsun yarın yine pazar günü İstanbuldaysanız bulabilirsiniz