Happy_mummy Elif2424 doktoruma sordum memnun olarak onayladı bende enfeksiyon yok ama hamilelikte olma olasılığı yüksek olduğu için kullanıyorum
Lur-2006 Meronur doktorunuza danıştınız mı peki kullanmadan önce. Ben de çok duydum sürekli de enfeksiyonum var danışmayı unuttum
Mervenur_19 Yenibirii 4-5 damla taharet suyuna damlatıyosun ve her gün temiz iç çamaşırına 1-2 damla damlatıyosun. Allah şifa versin inşallah canım 🤲
Mervenur_19 Elif2424 hamilelikten önce bende mantar enfeksiyonu geçirdim ve iyi gelmişti. Doktorum taharet suyuna 4-5 damla damlat ve her gün temiz iç çamaşırına 1-2 damla damlatarak kullan demişti. Allahın izniyle 4-5 gün içinde geçmişti benimki
Mervenur_19 [silindi] artdehuile diye instagram sayfası var oradaki linkten size yakın anlaşmalı eczanelerden bulabilirsiniz. 4-5 damla taharet suyuna damlatıyosun ve her gün temiz iç çamaşırına 1-2 damla damlatıyosun canım inşallah şifa olsun 🤲🫠
Mervenur_19 Yenibirii onu bilmiyorum 😅😅 doktorum nioli yağı kullan dedi bende eczaneden sordum aldım öyle bir ayrım olduğunu bile bilmiyorum 😅