guzelanne01_ Adapte34 ben baştada belirttim canım hurafemidir gerçekmidir bilmem Ki ben Erkek yada kızın rabbim ne isterse verdiğine inanıyorum ki öylede kromozomdur odur budur bence değil Ama bu bir teoriyse kızımda regl sonra oğlumda regl olmama yakın hamile kaldım Adetim düzenli olduğu içinde biliyorum doktorumda aynısını dedi☺️
Mzzz Hergün şurda garip saçma sapan hurafeler okuyorum yani her ağriyi her şeyi cinsiyete yormak neden?
Yasooliii Canım annenin söylediğinin bilimsel açıklaması şu şekilde x kromozomları daha yavaş ama daha dayanıklıymış , y kromozomları ise daha hızlı ve dayanıksızmış bi ihtimal bence şansı etkiliyor ama tabiki Allah bilir
1ciftyesilgoz adet bitiminde yumurtlamışsınızdır o ay öyle hamile kaşabilmişsinizdir. Ya da en fazla yumurtlamadan 3 gün önceki ilişkiyle hamile kalabiliriz bilimsel olarak. Yumurtlama günü haricinde hamile kalamayız 😂🫠 ben yaklaşık bir sene bebek yapmayı denedim. Bi o kadar ovülasyon testiyle takip ettim. Benim yumurtlamam ayın ortasında oluyor adet bitiminde kalmam imkansız yani 😂 o zaman ben kız çocuğu sahibi olamayacakmıyım🤭
Tulay_salim38 1998_irem yok bacım o iş herkezde tutmuyor benim oğlum oldu kız ardaşımın oğlu oldu eltimin oğlu oldu diğer birkaç ardaşaımında oğlu var onlar yani kişiden kişiye değişiyor
Mommyatlas 1998_irem doğru söylüyor anneniz yumurtlama döneminin ilk günü ilişki olursa bebek Erkek oluyor reglden hemen sonra ise kız Çünkü C kromozomları inatçıdır ve devamlılığını canlılığını 3-4 gün korur :) tıbbi bilgi sayılır