000 g13-13 ozaman kız bebek olunca çıkıyor sadece denilen yanlışmış erkek bebek oluncada çıkıyormuş demekki😆😆🩷
000 berkabusra1 senin açından iyi olmuş ozaman inşallah böyle devam eder benim yüzüm sivilce doldu 😆😆
2oglusannesi 000 cinsiyet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tüketilen gıdalar tam sindirime uğramadığı için sivilce çıkar yada yenilen bisey dokunuyor olabilir
Zeyzey055 000 oğlumda çok güzeldim yüzüm sivilcelidir ama guzellesmistim simdi de güzelleştir.sivilcelerim.gitmis ama cinsiyeti bilmiyorum henüz 16 haftaligim
000 Melisaka benimde yanak ve çenede çok çıkıyor biri bitince ardından bir diğeri çıkıyor birde uçları beyaz beyaz 😆 çok kötü
Allahkahretmesin1 000 28. Haftadayım bebeğim erkek ve çene bölgemde çok fazla sivilcelenme var normalde sadece regl zamanında 1 tane sivilcesi çıkan ben şimdi mayın tarlasıyım 😂
000 Allahkahretmesin1 😆😆 inşallah çok çabuk kurtuluruz şu sivilce olayından ergenler gibi dolaşıyorum yeminle 🙈
boymomyz 000 ayyy siyah noktan varsa onları sıksın sivilceleri değil 🤣 en azından işe yaramış olur canım ben diyorum siyah nokta ne dio 🫢😂
Youngplanner 000 beeen 🤓 hatta sırf bu yüzden kız bekliyodum erkek çıktı özellikle alnımda ve çenemde var sivilcelerim ve %100 erkek 😅