Syma_07 Aldığınız bakım ürünlerini atabilirmisiniz kızlar trendyolda indirim var malum bircok şeyini almak istiyorum 😌
Ayssayss Syma_07 ecowell’in şampuanını,vücut losyonunu,pişik kremini ve bebe yağını aldım. Detarjan ve biberon temizleyici olarakta siveno alacağım
Pemberuya Syma_07 ben bi Nivea bebe yağı aldım bi sebamed şampuan bi dalin şampuan bide Sudocrem pişik kremi canm öyle set falan almadım böyle biraz daha uyguna geliyor ☺️
Pemberuya Syma_07 bide tarak alıcam ikili ben duru çamaşır deterjanı toz granülmatik yumuşatıcılardan almayı düşünmüyorum çok önerilmedi
Ervaduru İndirim olarak değil de tecrübe olarak söylemek istiyorum Mustela şampuan Bepanthol krem duru çamaşır deterjanı sllepy ıslak mendil
Aysedugme Siveno incia ecowell tercih ettim temiz içerikli olduğu için deterjanlar dahil. Dalin unibaby sebamed mustela hiç almadım almamda özellikle dalinin içeriği çok kötü ama tabi dikkat ediyorsanız bunlara ☺️
Aysedugme Syma_07 İnstagram kullanıyorsanız prema sundari yi takip edebilirsiniz bakım ürünleri içerikleri ile ilgili paylaşımları var hem fikir olur size
beyzzsenturkk Syma_07 pure wipes ıslak mendil molfix bez benri vücut losyonu jhonson baby şampuan losyonla sampuanı yeni deniyorum losyondan (yag) cok memnunum diğer bebek yagları cok yapıs yapıstı hic sevmedim su anlık memnunuz dalin şampuan da kullanıyorum ama güzel temizlemiyor