beyzacmvrc Yaptığınız veya yaptırdığınız hediyelikleri benimle paylaşır mısınız kızlar ☺️ Kaç adet yaptırdınız/yaptınız ne kadar tuttu falan söylerseniz ☺️ Ben kendim yapmayı düşünüyorum aklımda birkaç fikir var ama kararsızım halen.
dilos011 beyzacmvrc postumda var Cnm post olarak paylaşmıştım yani girip bakarsan eğer henüz gelmedi 2 hafta oldu bekliyorum
Yazmelegi_ beyzacmvrc Hediyelik değil de çikolata yaptırcam 50 adete yakın doktoruma vermek için 100 adet te kendimiz için 🌸
catandgirlmom beyzacmvrc ben çikolata ve anahtarlık yaptırdım hastane için çok içime sindi ikisi de, trendyoldan yaptırdım çikolata mira dizayn satıcısından anahtarlığı da miaconcept satıcısından yaptırdım, teslimatları da çok hızlı idi
beyzacmvrc Jelem123 dogumda hastaneye gelenlere vermek için. Aslında sadece çikolata dusunuyodum ama bilemedim
beyzacmvrc Yazmelegi_ benimde aklımda sadece çikolata vardi aslında ama sonra kararsız kaldım bende 100 lu çikolata yaptirayim dedm hen hastane de hem evde gelenlere verilir yettiği kadar diye. Bide 40-50 tane hediyelik mi yapsam veya yaptırsam diye düşündüm hala çok kararsızım
Jelem123 beyzacmvrc hım anladım canım benim öyle şeylerin yok ne eşimin ailesi yakın ne annemler 😂yapmayacam yani
SosyeteMantisi beyzacmvrc Ben bu şekilde 2 çeşit yaptım. Toplamda 60 tane oldu. gökkuşağı yapmak çok zorladı sonra yaprağa döndüm 😂Maliyetini çok hatırlamıyorum parça parça aldığım için ama 500 ü bulmuştur. Bunları hastanede dağıtmak için yapmıştım bebeğim erken gelip küveze girince dağıtmak istemedim. Nasipse 2 haftaya mevlid yapıcam o zaman dağıtacağım 🌸
beyzacmvrc SosyeteMantisi çok güzel olmuş sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 bende acaba hastane de sadece çikolata yapsam da mevlid de mi hediyelik yapam diyorum o kadar kararsizimki🥲 Bence maliyeti 500 u bulamamıştır sizin. Bir yumak ipten çok çıkıyor çünkü ama renk çeşidi baya varmis tutmuştur vazgeçtim 😂
Yazmelegi_ beyzacmvrc bende Hediyelik düşündüm de şimdi çoğu kullanmycak eminim bosa gidecek o yüzden çikolata daha mantıklı geldi
Yorgn beyzacmvrc ilk bebegimde punch işlemiştim lavanta kesesi yapmıştım yaklaşık 30 taneydi çikolata vs de vardi ama şimdi kullanılcak bir şey bulamıyorum ben de😑
beyzacmvrc Yorgn ya düşününce hep magnet anahtarlık kolonya gına geldi 😂 bide çoğu kullanmıyor bile aslında gereksiz de geliyo yapmak. Ama ne biliyim ilk bebegim birde hatıra olur. Belki gelenler de bekler belki diyorum kafam çok karışık ya 😫
SosyeteMantisi beyzacmvrc Teşekkür ederim 🌸 Hiç hesaplamadım kaba saba fiyatını söyledim ama 7 farklı makrome ipi aldım tane fiyatı 35 falandı yazılı karta 100 falan verdim silikonuydu anahtar ucuydu falan derken o fiyatı tutmuştur diye öyle söyledim belki daha uygunda olmuş olabilir tam hesap yapmadım 😅 bence en mantıklısı 2 kere hediyelik yaptıracağına hastanede çikolata mevlid te hediyelik 😊 ben şimdi birde mevlid için çikolata yaptırmayı düşünüyorum🌸
Yorgn beyzacmvrc kesinlikle ama lavanta kesesi kullanışlı ve çok faydalı dağıttığım herkes çok memnun ve kullanıyor yastığının altı dolabında çekmecesinde…
beyzacmvrc Yazmelegi_ aynen işte bilemedim bende bide mevlit yaparsam orda da yaptırmam gerekcek falan Doğumda çikolata mevlitte hediyelik daha iyi gibi sanki İki kere yaptırcagima mevlitte daha güzel bişey yaparım diye düşünüyorum bir yandan da kararsızım halaa😩
beyzacmvrc SosyeteMantisi öyle mi diyorsun 🤭 bana da öyle mantıklı geliyord gelenler bişey bekler mi acaba diye düşünüyorum kafam karışık 😂
SosyeteMantisi beyzacmvrc Hastaneye gelenler genelde en yakınların oluyor. Onlarda bi beklentiye girmez heralde kendileri ne getireceğini düşünsün boşver 😂 Bence en temizi mevlid te dağıtmak 2 kere para vermeye gerek yok. Şu zamanda heleki hersey çok pahalı.🤷🏻♀️ Karar senin 🌸