serpil1baby Papatyaaaaaa aa gerçektenmi ne güzel sekreteri o gün 3 kişi olucaksınız dedi biride sensin demek😀😀😀 sabah 8 de yatış öğleden önce alınacakmışım sizinki nasıl
serpil1baby Papatyaaaaaa ilk sen senden sonra ben giricem büyük ihtimal yatışımız yapılınca hangi bloktasın yaz belki aynı katta oluruz😀😀😀
serpil1baby Papatyaaaaaa bu arada dün doğum odalarını gezdim hemşireler yardımcı oldu odalar büyük çok güzel sonunda görebildim izin istedim vermediler bende kendim gezdim gezdirdiler😀😀😀 belki sizde görmediniz odalar çok güzel🥰
Papatyaaaaaa serpil1baby yok görmedim odaları bende sordum ama yasak demişlerdi öyle olunca çokta üstelemedim. Ay büyük olması güzel ya 🥰
serpil1baby Papatyaaaaaa inşallah canım heyecandan unutmazssak yazarız inşallah güzel geçer ikimizinde🥰❤️
serpil1baby Papatyaaaaaa banada yasak dediler hep kendim buldum katı indim eşimle gezdik bi güzel dedim hemşirelere güzel genişmiş dedim hepsi böyle geniştir dediler. Gezdirdiler valla sağolsunlar ben A blok gezdim 3 kat daha varmış üstte oraları gezmedim hemşireler genelde hepsi böyle diyince😀
Papatyaaaaaa serpil1baby ay en güzelini yapmışsınız ben doğum tarihini aşınca heyecanla gidip gezmek aklıma bile gelmedi 😂 bu A blok ne tarafta oluyor ? Ceyhun hocanın odasının taraf mu diğer taraf mı?
serpil1baby Papatyaaaaaa giriş katı varya kan alma katı 2 kat aşağası oluyor asansörle 2 kat indim diye hatırlıyorum.
serpil1baby Papatyaaaaaa o kadar gezdimki doğrumu hatırladım eminde değilim ama 🤣😀😀 indim galiba aşağı🤔
etkafa Papatyaaaaaa serpil1baby bende Ceyhun beye gidiyorum kızlar burdan bekliyorm hayırlı doğum hikayelerinizi 😊😊
Edagenc_ Elif57 Bende yüzyıla gidiyorum semavi hanıma 39 haftalık olduk sabah akşam bekliyoruz her an gelebilir.Doktorumuzda Şuan memnunuz.Daha önce kuzenlerim ve eşimin arkadaşlarının eşleri doğum yaptığı için içim biraz rahat umarım hepimiz için iyi olur.