PyrzAyz minikmucizeemaak Doğru söylüyorsun canım o zaman öyle yapayım 😊🙏🏻 Teşekkür ederim çom yardımcı oldun gerçekten 🫠🩷
PyrzAyz eylulmihrasmom Meğer ne çokmuş benim gibi olup bebeğini kucağına alan gerçekten teşekkür ederim pozitif düşünebiliyorum sizlerin sayesinde 😌🤲🏻 bekleyeceğim tekrar kan vereceğim bakalım neler bekliyor bizi 🙈
Zehra6 Canım bende 22.5 ile öğrendim şuan 2 aylık olduk 😍inşallah değerin güzel yükselir sen hep pozitif düşün olur mu 🥰
PyrzAyz Zehra6 🥹 Güzel yorumun için teşekkür ederim canım 🩷 inşallah hayırlı haberlerle dönmüş olurum tekrar 🫶🏻🥰
Zeynepz PyrzAyz tabi ki de hiç geçmeyecek bi zaman biliyorum aynını yaşadığm için ama sonu güzel olacak inşallah öyle düşün😄❤️
Esmanur43 PyrzAyz benim arkadaşımın da tam bu değerde çıktı 2-3 gün sonra tekrar verdi 150 ye yükselmişti geç döllenme muhtemelen telaşlanma hiç yükselir Allah ın izniyle 2 gün sonra tekrar kan ver 🥰
262223-- PyrzAyz benim bir tanıdığım 13 ile öğrendi şuan bebeği 6 aylık oldu doğdu yüzde 60 artması lazım sağlıklı gebelik olması için
PyrzAyz Kızlar malesef kanamam başladı bu sabah 😭 çok umutlanmıştım ama galiba kimyasal gebelik geçiriyorum 😔