zeynozey Tanembebek5 ilk doğumumda 38+ larda olacaktı :) 37+2 de nişanım geldi, 37+4 te kontrolüm vardı doktoruma nişanım geldi dedim o gün yatış yaptı hastaneye doğum oldu☺️
Merveincim Tanembebek5 normal doğum bekliyordum çatı muayenem 38+5 de yapıldı 2 gün sonra spinal doğum yaptım 🙈
peri_07 Tanembebek5 sezeryan günü aldım benimki gününde oldu da yanımda yatan hasta acil olarak geldi bir hafta vardı daha gününe kendisi çok şaşkındı buluşma planları yaptığı arkadaşlarını arayıp süpriz yapmıştı.
Tanembebek5 zeynozey en fazla 1 hafta daha erken olur yani 😅 küvöze girmesin aman da ondan korkuyorum
zeynozey Tanembebek5 girmez inşallah 😊 nişanım gelmeden 2-3 gün önce inanılmaz hareketliydim ev temizliği yapıyorduk hareketten geldi bence benim erkenden 😅😅
Tanembebek5 Merveincim 34+3 üm canım. Bebek biraz iri benim teyzesi 2 hafta önden gidiyor doktor hazırlıklı ol suyun gelirse kanaman olursa sancı falan hemen gel dedi ondan dedim. İnşallah zamanında gelir evlatlarımız tabi 🙏🥰
Merveincim Tanembebek5 hayırlı zamanda gelsin canm sağlıkla kucağına al güzel bir doğumun olsun inşallah 🙏
Canisi50 Tanembebek5 maşallah 🥰 inşallah benim minikte öyle olur en son 29 haftalıkken gittim 1400 demişti cuma günü tekrar kontrol var onda da 33+5 olacak inşallah kilosu fln yerindedir