Allahkahretmesin1 Kızlar özellikle sırtım belim çok ağrıyor 28+3 günlüğüz ama sırt ağrısından asla yatamıyorum uyuyamıyorum nasıl geçecek bu ağrılar
denizozulkerr Allahkahretmesin1 bende 32 haftalığım bu zamana kadar bişeyim yoktu ama 2 gündür kasık ve bel ağrım başladı dün hiç uyuyamadım o yüzden üzerimde gerginliğim de var. Yine de buna da şükür diyorum🙏🏻
Allahkahretmesin1 denizozulkerr ilk günden beri bel ağrım vardı zaten ama son 1 haftadır sırt ağrısı da başladı uyutmuyor 🤦
momlife_7 Allahkahretmesin1 magnezyum ilacı 😀 Ve fazla ayakta durmamak,dinlenmek 🥹 Benim ne zaman mutfakta çok işim olsa veya dışarı da işim olsa o gün ağrım oluyor ve uyuyamıyorum kramplardan 😢
Allahkahretmesin1 momlife_7 sürekli dinlenme halindeyim zaten kalkmaya mecalim yok 😂 magnezyum kullanmıyorum ama decavit kullanıyorum onun içinde var magnezyum
Allahkahretmesin1 Deletedmom_116 kız gece sinir krizi geçirecektim en son 😂 sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok sırtı üstü yatınca biraz hafifliyor onda da nefesim daralıyor en fazla 5 dakika yatabiliyorum
Deletedmom_116 Allahkahretmesin1 Hahaha yeni baslamgicindasin bende oyleykm eşim sairliyo mesela tam uyuyacak bı bırak döneyim beni döndür diyorum 🤣🤣
Allahkahretmesin1 Deletedmom_116 kız dönerken ah uf sesler çıkartıyormuşum eşimin kıyafetine asılarak dönüyormuşum adam kaç defa uyanıyormuş gece 😂😂😂