yanlisanlamaama Umutluannecik belirti aramayın. Benim hiç belirtim yoktu 12.günde beta 1500 çıktı ☺️ kullandığımız ilaçlar da yalancı belirti verebiliyor o yüzden size denilen günde kan verin ilaçlarınızı aksatmayın düzenli beslenin kendinize dikkat edin 🌸
DtkBsr yanlisanlamaama çok doğru. hormon ilaçları kullandığımız için vücudumuz zaten bir sürü belirti gösteriyor. Bu 12 gün çok zor biliyorum. Kafanızı dağıtmaya çalışın .
DtkBsr Ben iki kez denedim ilkinde hiç bir belirti yaşamadım ama tuttu. İkincisinde sürekli belim agridi, tutunma belirtisi dediler tutmadı. Şimdi tedavisiz hamile kaldım yine hic bişey hissetmedim 15 gün gecikme sonucu acaba mi diyerek test yaparak öğrendim. Bünye meselesi bence.
yanlisanlamaama DtkBsr bende pozitifi gördükten 1-2 hafta sonra başladı bulantı kusma gibi belirtiler 20.haftaya kadar kustum 31.haftadayız daha yeni yeni bel ve sırt ağrısı yaşıyorum bebek ağırlaştığı için o da. Gerçekten bünye meselesi uzun süre ayakta dursam bile ağrım olmuyor ama halen bulantı ve kusma ara ara yaşıyorum
Umutluannecik Umudum yok ya 2 ci denememiz. Tutunmadi diye düşünüyorm ama çok fazla bel agrim var başım dönüyor ağzım kuruyor 2 gündür böyle oluyor 5 ci gun embriyo şu 2 tane trasfer oldum. Bayramın 3 günü ailevi meselelerden dolay çok üzüldüm olmadı diye düşünüyorm
DtkBsr Umutluannecik Bakın durumumu anlattim size. Nasip olmuşsa hiçbisey engel olamıyor. Ben düzenli olarak voleybol oynuyordum. Yeni ev taşıdım. Kaldırıp indirdiğim şeyleri yaşadığım stresi bı gorseydiniz imkansız derdiniz.
yanlisanlamaama Umutluannecik olacağı varsa oluyor inanın ama olmayacaksa elden bişey gelmiyor umudunuzu kaybetmeyin yine de moral bozukluğu da çok etkiliyor pozitif düşünmeye çalışın benim ilk denemem de pozitifti kötü sonuçlandı sonrasında iki kez operasyon geçirdim ikinci denemede hiç umudum yoktu unuttum transfer olduğumu falan rutin işlerime devam ettim eşim aradı bugün tahlil günü unutma hastaneye git yaptır diye inanın sabah gideceğim hastaneye 12de kalkıp gittim öyle umutsuz şekilde kalktım gittim ki nasılsa negatif ne diye gidiyorsam diye söylene söylene. 1 saat sonra pozitifi gördüm. Zor ama bu da bir imtihan Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🤍
Umutluannecik yanlisanlamaama Rabbım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin 2 sinde test vereceğim hayırlı sonuçlar alırım aminn❣🤲🏻
DtkBsr yanlisanlamaama Oo maşallah baya yaklaşmışsınız siz. Darısı bekleyen herkesin başına. Sizde hayırlı vakitte hayrlı şekilde sağlıkla alın kucaginiza inşallah 🌞
DtkBsr Umutluannecik amiiinn. Bu sefer değilse diğer sefer pes etmek ümitleri yitirmek olmaz. Doğru zamanı O biliyor. İçinizi ferah tutun🍀
yanlisanlamaama Umutluannecik amin inşallah dualarım sizinle hayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallah 🤍🌸
Kadriye55 Benim bel ağrım göğüs hassasiyeti, kasık agrisi, birde transferin 8. Günü lekelenme oldu. 12. Gün kan testi verdiğimde pozitif olduğunu öğrendim şükürler olsun.. Şuan 10 haftalık ama düşük tehlikem var 😥 baya zor geçiyor
Mzzz Kadriye55 canım benimde kanamalar falan ayy neler neler gećti başimdan korkma dikkat et tup bebekte yaşanan şeylermiş doktorum öyle demişti 🙏 ilk 3 ay dan sonra inşallah daha rahatlarsın