Hlycsr91 Arkadaşlar anlayam bakabilir mi sonucum nasıl acba cuma günü gideceğim doktora 
serpil1baby Hlycsr91 geyet güzel çıkmış benim doktorum gerek görmemişti 3. 4 lü testi 2 li iyi çıkınca.🙏
Hlycsr91 Simayla çok tşk ederim. Peki diğer üçlü dörtlü testleri yaptınızmı gerek gördü mü doktorunuz
Simayla Hlycsr91 yarın ayrıntılı ultrasona gidecem başka da bişey yaptırmadım doktor siz bilirsiniz dedi yaştan dolayı risk olabilir dedi bana ben ne olsa razıyım kaldırmayı düşünmüyorum dedim tamam dedi
Hlycsr91 Simayla inş ayrıntılı ultrasonda da bir sorun çıkmaz 🤲 bende whatsaptan attım doktoruma düşük risk dedi ama isterseniz 20. Haftada amniyosentez yaptırabilirsiniz dedi.
Simayla Hlycsr91 aynen banada sonuclarda göre iyi dedi isterseniz emin olmak için başka testler de var dedi ben yok dedim bide yarın iyi haberini alırsam yeter inşallah insanı strese sokuyor bu şeyler
Sm135 Simayla benim sonucum riskli çıkmıştı fetal DNA yaptırdım bugün sonucunu aldım şükür birşey çıkmadı. Bu 2 li 3 lü testlerin doğruluk payı düşük