Her gün buraya girip kim doğum yapmış nasıl yapmış diye okurken bugün kendimi buraya kendi doğum hikayemi yazarken buldum 😇 23 nisanda gece 1:40 da başlayan sancı ile uyandım çok şiddetli değildi ama çok düzenli bi şekildeydi 🐣 geçince uyumaya çalışıyodum ama 20 dk sonra daha şiddetli geliyordu bu şekilde devam etti ama ben hala doğum değildir diye düşünüyordum sık sık tuvaletim geliyordu büyük ve küçük olara 5 6 defa gittim geldim son gittiğimde kan gördüm o an anladım nişan olduğunu eşimi uyandırdım yola düştük sancılar 10 dk bire düştü hastanede hemen kontrol oldu 2cm açılma vardı yatışım yapıldı ve suni sancıda bağlandı hızlı olsun diye 4 saat kadar zaman geçti 6 cm açılma oldu ebe gelip suyumu patlattı ve doğumhaneye alındım doktor normal olacağını söyledi ve güzel ilgili ebem ve doktorum sayesinde çok güzel bi doğum geçirdim 6 saatte doğumum gerçekleşti biraz fazla dikişim oldu alttan bebeğim eli yüzünde olduğu için ama sonuç olarak ona kavuşmak çok güzeldi sürekli rabbi yesir duasını okudum iyi
Geliyor eşimde girdi doğuma ondanda ekstra güç aldım şükür darısı burda sabırsızlıkla bekleyen bütün annelere olsun umarım sizde buraya güzel hikayelerinizi yazacağınız gün gelir 🥰💜 miniğim bu gün 2 günlük 🐣🐣