archerwoman Bcrnbtll canım seni anlıyorum benim de bir oğlum var şu an 8 haftalık gebeyim tabii ki içimden kız geçiyor 🙏🏻ben nubunu benim oğlana benzettim mutlaka yaz sonucunu ❤️
Bcrnbtll archerwoman teşekkür ediyorum gerçekten insan güzel şeyler duyunca morali yerine geliyor yarın gidicem kontrole inşallah net olarak görebiliriz Rabbim sizede sağlıkla gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah 🙏🏻
Bcrnbtll archerwoman bugün doktor kontrolüm vardı ama yine %80 kız dedi ayrıntılı ultrasona kadar bekleyelim dedi 15+5 di bugün ama neden hala net söylemiyor doktorum anlamadım
EminNur Asyos34  Tahminde bulunur musunuz?
Motherhappy Asyos34 benimki burda 11 haftalık şuan 15 haftalığım ama son ultrosonda arkası dönük banada yorumda bulunurmusunuz
Grsost Ozlmcgrci baktım ama yorum yapmam imkansız. Bacak arasindaki çıkıntıyı görmem lazım yorum yapmak için. Çıkıntı yukarı dogruysa erkek düz ise kız. İşin özeti bu nub teorisinin
Grsost Motherhappy o çıkıntı omurgasına paralel durdugu için kiz dedim. Çıkintinin ucu biraz yukarı olsaydı erkek derdim
Motherhappy Grsost aaa ilginç bu çıkıntıyı görerek çoğu kişi erkek diyodu demek ki doğru açıdan bakmak gerekiyormuş Dün doktordayım bu seferde arkası dönük olduğu içiin bişey söylememişti
Grsost Motherhappy o haftalarda hepsinde oluyor cikinti. Onemli olan yönü ama o da kesin değil tabi. %80 diyorlar
Sln11 Bcrnbtll bende instgramdaki bir sayfaya baktırmıştım ücretli doğru çıkmıştı arkadaşımdan duymultum bende