Bcrnbtll Aminelianneli inşallah öyledir netleşince yazarım buradan kimin tahminleri doğru çıkacak acaba
Bcrnbtll Adapte34 evet insanlar karşısındakini hiç düşünmüyor neler hissedeceğiniz düşünemiyor ama Allah a havale ediyorum hamile halimle beni üzdü illaki rabbim bi şekilde çıkarır
oznr3434 Bcrnbtll canım öncelikle inşallah gönlündeki olur. Seni umutlandırmak istemem ama ben nubunu yukarı yönlü gördüm Erkek olduğunu düşünüyorum. Netleşince haber verirmisin.
Bcrnbtll Papatyaaa__ oznr3434 çook teşekkür ediyorum netleşince buraya yazacağım gerçekten çok teşekkür ediyorum 🌸
Bcrnbtll oznr3434 bugün doktor kontrolüm vardı ama yine %80 kız dedi nedense ben hala erkek hissediyorum onuda geçtim 15+5 olmasına rağmen neden hala %100 denilmedi neden %20 lik bi açık bırakıyor doktorum acaba 🤔
Bcrnbtll Bcrnbtll @esmerella37 @3kuzuAnnesiyim @Mustafayigitinanesii banada yorum yaparsanız çok sevinirim
Sevvalllll42 Benimkinede bakın lütfeeeen 13+ 1iz rüyamda erkek emziriyodum ama kız istiyorum bakalım ne çıkacak hayırlı sağlıklı olsun ilk önce tabiki
archerwoman Sevvalllll42 googlea yazın Sevvalllll42 nubuna bakın aşağı doğru popoya göre o yüzden nub yukarı bakarsa erkek oluyor
filialunae Denizinci Seninki erkek sanki erkeklerde genital bölgede üç nokta görülüyormuş ilk fotoğrafta bariz belli olmuş gibime geldi 😀
Denizinci filialunae teşekkürler yorumunuz için. 🍀 Salı günü kontrolüm var belli olursa hemen yazacağım cinsiyet postlarının altına ☺️😂 bu ara tüm postları işgal ediyorum 🥹