myangelson aylin_23 burada var ama adetten 1 hafta öncesinde falan öğrenmişti senin var mı yoksa gecikti mi adetin?
Hnfe_sltan0332 aylin_23 canım ben adete bir hafta vardı 0.90 çıktı adet günü verdim 18 çıktı geç dollenmede olabilir biraz bekleyenilirsin
znkara aylin_23 adetime 7 gün varken 1,20 çıktı adet günümde 68 di ama malesef kimyasal ile sonuçlandı. Burada çok arkadaş var 1.20 ile öğrenip yükselen ve sağlıklı ilerleyen inşallah vardır allah gönlünüze göre versin
myangelson aylin_23 adet geçtiyse yükselme ihtimali yok pek anca geç döllenme vs olması gerek eğer çok gecikmediyse benim de hep öyle çıkardı çünkü hamilelik oluşmadığı zamanlarda 2 lere kadar çıkmıştı ama yine de gebelik yoktu
aylin_23 Hnfe_sltan0332 benim 12 gün olmuş ama bugün acaba geç döllenme falan bu durum içinde geçerli olur mu
myangelson aylin_23 baya gecikmiş olsa çıkardı 2 hafta neredeyse farklı bir sebepten dolayı geçikmiştir bir doktora görün bence
Hnfe_sltan0332 aylin_23 sizin baya geçmiş kadın doğuma gidip ultrason baktır istersen kesin belli olur o zaman kist felan yada mevsim değişikliğinden de olabiliyor adet gecikmesi
myangelson aylin_23 kist vs olsa zaten söylerdi hamilelik olsaydı da görürdü. Stres vs çok etkiliyor havalar falan da çok etkiliyor
aylin_23 myangelson ilk defa bu kadar gecikme oldu bende normlde 1 2 gün erken olurdum neyse daha nasip kısmet
minikmucizeemaak aylin_23 Benim 1.20 den yükseldi ama adetten 7 8 gün önce sizin gibi gecikme yaşayıp verdiğimde de 1.20 sonuç alıyordum ama negatifti. Benimde hiç şaşmaz ama 1 ay regl olmadığım oldu geç döllenme de olsa çıkardı canım 12 gün geçmiş
dolunayes aylin_23 boyle oldugunda vucut bir ay onceden kendini hazirliyor digeer ay hamile kalma ihtimalin yuksek
Sarebetul35 Benim iki hafta gecıktı kan verdim çıkmamıştı bişey geç döllenmeymiş ıkı aylıkken ogrendım