deletedmom334 Merhaba kızlar ben devlet hastanesinde Doğum yapacağım hastane çantası anne için olan ve bebek için olan içine neler koyayım birde en merak ettiğim şey bir gün yatıyormuşuz benim bildiğim kadarı ile bir kere yemek veriyorlar sonra birdaha kahvaltıya kadar yok ben çok acıkırım içecek birşeyler de yok özel gibi yanıma nescafe ketıl filan alayım mı sallama çay filan götürülüyor mu öyle
dml33 deletedmom334 bn dusuk yapmak icin yattim devlet hastanesinde kasik catal bardak vermiyolardi benim yattığım hastanede yanina al bnce
Ozge1008 deletedmom334 sabah öğlen akşam veriyolar yemek devlet hastanesinde. Hasta yemeği olduğu için inan ki insanın midesi kabul etmiyo. Üç yıl önce ameliyat olmuştum hep gelenlerden çorba falan istedim. Varsa yanına kahve makinesi al su ısıtmak için
deletedmom334 Honeybaby ay allah yardımcımız olsun çok korkunç şeyler okudum birde ben hayatımda ilk kez hastane de yatılı kalacağım sanki cezaevine atıyorlar gibi bi korku var 😂
Honeybaby deletedmom334 Amin inşallah canım. Ben özelde ki bi doktora sinirlenip devlete gitmeye başladım ama iyi ki gitmişim diyorum şimdiye kadar hiç kötü bişeyle karşılaşmadım çok şükür. Doğumda da öyle olur diye düşünüyorum iyi şeyler getiriyorum aklıma 😊
blackberry118 Edirne ve afyon devlet hastanelerinden hep çok olumlu dogum hikayeleri duydum ben. Kötü hissetmeyin çoğu özel hastaneden iyiler. Burda da mesela devlet hastanesi özelden daha temiz.