Ergvn heleninannesi inşallah gönlünüze göre olur yaa :) ama aşırı erken değil mii tahmin için. Ben 13. Haftada gidicem o bile erken geliyo der mi acaba diyorum :)
Beggg heleninannesi tahmin için çok erken siz yine de olasılıkları da düşünün çünkü sonradan değişebiliyor. Biz 11 haftalıkken gitmemize rağmen cinsiyet konusunu bile açmadı doktor çünkü emin ve kesin konuşulması gereken haftalar değil
Aysee1123 heleninannesi 12+6 da tarama günümde kız dedi banada doktorum net olarak bizede gösterdi. Birdahaki gidişinizde net söyler sanırım sizin doktor 🐣
Merimii Ergvn valla o bile erken zaten 12 de erkek denen bebeğim 16 da kız çıktı şimdi yine hamileyim genelde herkes 16 dan sonra değişmiyor dediği için 16 yı bekliyorum 😅
heleninannesi Merimii ikili testte de net görünmüyor mu acaba o zaman anlamıyor mu kessin olarak doktor
Vldn0212 Doktorum ısrarla 11 ve 12. Haftada kız yönünde dedi. 15. Haftada oğlum kendini gösterdi🥰tabi gönlünüzce olsun
Bcrnbtll Merhaba doktorum bana da net söylemedi ama ultrason resmini ekleyemiyorum ben buraya nasıl ekliyorsunuz acaba? Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻
heleninannesi Bcrnbtll burdada bir kaç kişi koz dedi bana Çin takvimindede kız çıktı doktorumda kendi kız dedi ben birşey sormadım çok iyi doktorum ben hiç birşey sormama gerek kalmıyor herşeyi kendi söylüyor
heleninannesi Beggg ben sormadım doktorum kendi dedi bacak arası boş kıza benziyor 12. Haftada test yapıcaz dedi o zaman kessin belli olur dedi 😍
Gmzcbn heleninannesi ikili tarama testi bebegin Bi rahatsızlığının olup olmadığını öğrenmek için yapılıyor canım genetik bilgilerini öğrenemezsin onun için amniyonasentez testi gerekiyor oda bebekte Bi sorun varsa yapılır 😊
Merimii heleninannesi ikili test detaylı ultrason gibi bişey değil canım sadece kan alınıyor bebek ölçümleriyle birlikte hesaplanıyor down sendromu olasılığı vs. 16. Haftada herşeyi daha net gelişiyor o zaman daha güvenilir olur cinsiyet tahmini
selinsmother Şaka gibi doktor 😂 umarım gönlünüzden geçen olur ben detaylı ultrasona kadar güvenmedim ve gerçekten eltimin 23 haftada detaylıda cinsiyet değişti balon felan patlatmıştı🥹