Eyll_lna Sendika dan özel hastaneler de nasıl yararlanılır bilgisi olan paylaşabilir mi ya da özel klinikte sendika indirimi geçerli olur mu kızlar üyelikten faydalananlar bilgi verebilir mi veya her hastane ortalama % de kaç indirim yapıyordur
SheeR Eyll_lna benim eşim askeri personel özel hastaneye gidiyorum orda %25 kadar bi ücret indirimi oluyor gittiğiniz hastane klinik oralara sorarsanız daha sağlıklı bilgiyi onlar verirler her hastanenin %’ de dilimi ayrı oluyor
Busel Eyll_lna %lik birim sendikaniza ve hastaneye bağlı oluyor genelde bizde %20oluyor sabit mesela. Özel kliniklerde hiç kullanmadım hep hastanelerde kullandim canım
kalorisizpatates Eyll_lna bizim sendikanın indirimleri böyle hastaneye gittiğinde söylüyorsun ona göre indirim yapılıyor
[silindi] Eyll_lna esinin sendika uyesi oldguna dair belgeyi gosteriyorsun ben hastaneye tanimlattirdim her gittigimde yuzde 30 indirim uygulaniyor discide de kulllanmistim yuzde 20 indirim gosterince uygulaniyor
Tmtugbaa Canım sendikanın anlaşmalı olduğu kurumlar var onlarda uygulanabiliyor. Benim sendika kartım var onu gösteriyorum indirim uyguluyorlar
Deletedmom_49 Yaşadığım şehirdeki özel hastane sadece %15’lik indirim yapıyor öğretmenlik sendika kartımız ile…