Alminakaanucaak Kizlar yardımmm.24+4 olduk baştan beri gittiğimiz doktordan çok memnunum fakat şöle bi çıkmaza girdim doktorumun bulduğu hastane egemed tip merkezi doğumu yaşadığım şehirde gerceklestirmiyor.20 25 dk uzakliktaki bi ilceye yonlendiriyor.Diger taraftan gozde hastanesinde bulunan baska bi doktor cok fazla oneriliyor hangisine devam etmeliyim kafam cok karisik iki doktorda prof ve ikisise ayni duzeyde iyi.sizce simdiye kadar gittigime gidip dogumu baska yerdemi yapmali yoksa hic yetisememe riski gece olur riskini goze almayip diğer doktorami baslamali
Htc123 Alminakaanucaak canım söylediğin hastane yi doktoru bilemem ama ben merkeze nerdeyse 1 saatlik yolda oturuyorm ama gittiğim hastaneden vazgeçmedim İllaki hemen yolda doğuracan diye bişey Yok ki bir de 25 dk lık yol Muş ama sen bilirsin
Alminakaanucaak Htc123 Bencede ole ben kusadasindayim burda 3 ozel 1 devlet hastanesi var iste gittigim tip merkezi sokede kendi hastanesine yonlendiriyor ama esime bu durumu anlatamiyorumm 😒 Htc123
Mucizesinibekleyenacemianne Bence kalan haftalarda ikinci bahsettiğiniz doktora da bikaç kez kontrol amaclı gidin, ani bi durum gelişirse doğum anında gitmeniz gerekirse orda da bi kaydınız bulunmuş olur oraya gidersiniz diğer taraf sıkıntı olursa..