Kivircikkuala Kızlar perşembe ameliyat olacağım da çantada ne bulundurmam lazım özellikle lazım olan şeyler neler ilk defa ameliyat olacağım google dan bak diyenler yazmasın 🙃 birebir öğrenmek istiyorum başından geçirenler muhakkak vardır
znkara Kivircikkuala 2 tane pijama koyabilirsin biri yedek olacak şekilde benim çok kanamam olmadı ama yine ne olur ne olmaz yanına ped al bolca iç çamaşırı ve tabiki rezene çayı ☺️
23kubra23 Kivircikkuala narkoz mideni etkileye bilir leblebi çubuk falan koy çantana limon kolonyası terlik havlu kapalıysan net yazma kağıt havlu ped
Nurcanben Kivircikkuala iç çamaşırı, pijama takımı, terlik ve bana sürekli hastane verdi ama vermezse diye hoşaf yapıp goturebilirsin işe yarıyor çok faydasını görmüştüm ben
Kivircikkuala znkara ee peki pijama takımjnda nasıl yapıyorlar elbise pijama mı almam lazım 🥲 of ya acıtıyo mu peki
znkara Kivircikkuala odaya çıktıktıktan bir süre sonra çıkarıyorlar sondayı istersen gecelikte götürebilirsin nasıl rahat edersen ☺️ narkozdan sonra takmışlardı benimkini sende öyle talep et çıkarırken ve ilk tuvalete çıktığında biraz acıyor ama geçiyor sonra korkulacak bir şey yok 🙏🏻
Kivircikkuala znkara anladım kuzum elbiseli geceliğe gerek yok diyosun ya bende öyle saatlerce durmasını istemiyorum açıkcası umarım rahat geçiririm de korkuyorum
znkara Kivircikkuala korkma hiç çok çabuk ayağa kalkacaksın allahın izniyle laparoskopide olsa sonuçta ameliyat ilk çıktığında ağrın olacak olmayacak dersem yalan olur ama sezeryanda geçirmiş biri olarak söylüyorum laparoskopi sinek ısırığı 😅