Denizinci Saby06 yani oluşmuşsa cinsel organı doktor tahminde bulunabilir . Benim kızımı 10 haftalıkken kız demişlerdi ikilide de kız olduğu ortaya çıktı. Ama şimdiki gebeliğimde 12+2 de ikiliye girdik doktorum net konuşamadı . Belli olmuyor anlayacağınız . Çocuğun gelişimi ile ilgili bir durum
Sm135 Saby06 bana 12. Haftada söyledi ama kesin değilse söylemeyin demiştim sonradan değiştiğini çok gördüm çünkü 😄
Aysee1123 Saby06 Bende beklentiye girmemiştim en fazla tahmin eder falan oran verir belki diyordum. Ama net olarak söyledi insan o an farklı hissediyor hamile olduğumu sanki o an öğrenmiş gibiydim güzel bir his 🐣🧿
Aysee1123 Saby06 Gelişimi yerindeyse pozisyonda uygun olursa doktorun görür diye düşünüyorum çıkınca yaz bari 😂
Saby06 BurcuArya35 mervekocogl Aysee1123 kızlar bı oğlum vardı şimdi kızım geliyo hayırlısıyla kız dedi😃😃😃
mervekocogl Ben de 12+1 im net olsun diye birkaç hafta daha bekleyeyim diyorum ama nasıl bekleyeceğim bilmiyorum 🤭 çok heyecanlı bir dönem 🥹 Sağlıklı olsunlar da cinsiyet mühim değil, tamamen merak 🥲