mngcbrc16 Merhaba sevgili anneler İnşallah benim de oğlum olucak. İsim konusunda kararsızlık yaşıyoruz . Önerilerinizi rica ediyorum
Kaaninannesi37 Öncelikle hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah:) Kaan Metehan Göktuğ Kıvanç Alparslan Ertuğrul Ben bu tarz isimleri beğeniyorum ama :)
Ess91 Kaaninannesi37 Bu isimlerin hepsi benim listemde de var Alparslan Alp tuna Anil Atilla Aybars Ceyhun Atlas Altan Altay Ertuğrul Feridun Gökberk Gökalp Gökdeniz Görkem Kıvanç Teoman Tibet Tuğrul Cihangir Ulaş Metehan KARARSIZLIK ZOR 🫣
Asel2702 Songlkirnk yaa bizde Barlas düşünüyoruz ama etrafımızdakiler ağır bı isim dedi kararsız kaldık
GULMUSTAFA-2011 Eşim rahmetli babasının ismini Mehmet koymak istiyor ben ısrarla yanına ek isim koymak istiyorum ama o orijinali olsun istiyor ne diyorsunuz yanına ek isim olsa nasil olurdu
hilalirmak15 GULMUSTAFA-2011 Mehmet isminin yanına herşey gider uyumlu bı isim bizde rahmetli babasının ismini koyicaz ismi Feritde efe ekledik bı de yanına hem ismin ağırligini alsın diye eşimde ilk öle tek olsun diye düşünüyordu beni ısrarcı görünce tamam dedi
Esesss GULMUSTAFA-2011 ölmüş birinin adını koymak uygun degil bide su ana baba ismi koymaktan keske bı vazgecseler 2023teyiz ya
Oglusum5357 Ecemakkuzu sebebi nedir acaba ? Merak ettim bzde de aynı durum var bn ne kdr koymak ıstemesemde
Happymomleyla mngcbrc16 görümceniz varsa ona sorun onlar daha iyi biliyor 😂🤦🏼♀️ Benim koayacağım ismi beğenmedi de haspam, sizin görümceniz nasıldır bilemedim😅
1996snl Happymomleyla benim görümcem koyacağım isme çok güzel demişti Allah var görünsem çok iyidir Allah böyle koysun
Soylutulay Happymomleyla hahaha aynı şekilde benim görümcem de öyle demiş oğlumun adını Uraz koyacağız o ne öyle öyle isim mi olurmus çınar koysalarmis nasıl güzel diyomus kız sannanee sannnanee Sindirella sananne 😂😂
Busrata33 mngcbrc16 Oğlumun adı Ömür Ata 2.bebişin cinsiyeti belli değil erkek olursa Asil Kağan olabilir.