BeatifulAngel Arkadaşlar tecrübesi olanlar acil bakın lütfen , gazı kolay nasıl çıkarırım, dün amelyat oldum, çok acılı gaz sancım var sırtımdan boynuma kadar acıyo
Bet1 BeatifulAngel bol bol kayısı kompostosu su ve yürümeyle çıkar. Dünden beri daha çıkmadı mı canım? Ben sezeryandan 3 saat sonra falan çıkarmıştım
Hande20 BeatifulAngel benim de öyle oldu 24 saat çıkaramadım kayısı kompostosu meyve suyu su yürüyüş hepsini yaptım çıkmadı en son ilaç verdiler serumla öyle çıktı siz de isteyin doktordan hemen çıkıyor öyle rahatlıyor insan
Bet1 BeatifulAngel çağır hemşireyi bı yanına iğne yapsın canım ben ilk günden beri sadece bir kere ağrım oldu iğne yaptılar hafifledi sonra ağrım çok olmadı 3. Günden sonra da rahatladım zaten
TeacherrMom BeatifulAngel kuru kayısı varya gün kurusu diyoruz siyah renkte o çok iyi geliyor yiyebilirsiniz yada kaynatıp suyunu içebilirsiniz
myangelson BeatifulAngel merdiven in çık komposto iç yürüyüş yap. Hastanede hala gaz cikartamadiysan sana bı ilaç veriliyor aslında onu vermediler mi toz birşey suyla karıştırıp içiliyor
Edanil Arkadaşların dediğinden çork farklı bişey diyemicem bende erken çıkarmıştım Merdiven in çık yürü kayısı da iyi gelir ama kaynar suya 1 tatlı kaşığı kimyon koyup 10 dk demle o direk gaz için bir arkadaş serumdan bahsetmiş direk serum yapsa ya niye uğraştırıyor Ben gaz çıkardım tuvalete çıktım ona rağmen doktor lavman yaptı
Tusemciiim BeatifulAngel Çayın içine petibör büskivi batırıp ye, Elma kompostosu iç 🫶🏼 Anııında etkiii 😎
BeatifulAngel Tusemciiim gaz var ama çıkaramıyorum sadece yürdüğümde bir tık az birşey zar zor oluyor. Zorlamak mı lazım